Проширени домет – идите даље

ССИ-јеви програми проширеног домета пружају страственим рониоцима обуку која им је потребна да искусе узбуђење техничког роњења. Истражите пећине, уживајте у продуженом времену на дну и доживите узбуђење роњења дубоких гребена и олупина. Идите дубље и даље са ССИ-јевим програмима проширеног домета као што су Тримик проширеног домета, полу-затворено роњење са ребреатхером, роњење у пећини проширеног домета, роњење са ребреатхером у затвореном кругу и још много тога. Специјалитети ССИ Ектендед Ранге су апек програми који вам дају највиши ниво ронилачке вештине и знања. Када завршите обуку, бићете најбољи од најбољих. ССИ нуди најсвеобухватнији спектар програма техничког роњења у индустрији, укључујући професионалне програме за техно роњење. Идите даље, дубље и изван својих граница уз ССИ проширени опсег.

Програми отвореног круга

ССИ-јеви програми проширеног домета пружају страственим рониоцима обуку која им је потребна да искусе узбуђење техничког роњења. Истражите пећине, уживајте у продуженом времену на дну и доживите узбуђење роњења дубоких гребена и олупина. Идите дубље и даље са ССИ-јевим програмима проширеног домета као што су Тримик проширеног домета, полу-затворено роњење са ребреатхером, роњење у пећини проширеног домета, роњење са ребреатхером у затвореном кругу и још много тога. Специјалитети ССИ Ектендед Ранге су апек програми који вам дају највиши ниво ронилачке вештине и знања. Када завршите обуку, бићете најбољи од најбољих. ССИ нуди најсвеобухватнији спектар програма техничког роњења у индустрији, укључујући професионалне програме за техно роњење. Идите даље, дубље и изван својих граница уз ССИ проширени опсег.

Extended Range Foundations

Програм ССИ Ектендед Ранге Фоундатионс је један од најпопуларнијих напредних ронилачких специјалитета под окриљем ССИ Ектендед Ранге. Пружа вам окружење за радионицу да побољшате своје ронилачке вештине на високом нивоу.

Сазнајте више

Extended Range Nitrox Diving

Да ли уживате у роњењу са нитроксом? ССИ Ектендед Ранге Нитрок програм ће вам дати сертификат да роните до дубине од 40 метара са ограниченом декомпресијом док роните са нитроксом. Почните онлајн данас!

Сазнајте више

Extended Range Trimix

Да ли желите да постанете технолошки ронилац? Да зароните дубље, даље или дуже него што сте икада раније радили? Започните своје путовање и проширите свој домет уз ССИ Ектендед Ранге Тримик програм сертификације ронилаца.

Сазнајте више

Extended Range Sidemount

Побољшајте своју рационализацију и трим за роњење уз ССИ-јев Ектендед Ранге Сидемоунт програм. Научите исправну конфигурацију бочног монтирања и технике за ефикасно и ефикасно роњење са вишестепеним цилиндрима. Почните данас!

Сазнајте више

Technical Extended Range Trimix

ССИ-јев Тецхницал Ектендед Ранге Тримик ронилачки програм ће вас обучити да самостално роните на мешани гас до максималне дубине од 60 метара. Зароните преко границе без декомпресије са овом високо техничком, узбудљивом сертификацијом.

Сазнајте више

Hypoxic Trimix

Истакните своје техничке вештине роњења до крајњих граница са ССИ-јевим Хипокиц Тримик програмом. Искористите сво знање и искуство стечено током претходне напредне обуке роњења да бисте отишли на врхунски декомпресијски зарон. Започните дубоко тримикс роњење данас!

Сазнајте више

Ребреатхер Програмс

ССИ-јеви ребреатхер програми вам омогућавају да искусите подводни свет у тишини и са продуженим временом. Подигните своје вештине техничког роњења на следећи ниво када се упишете у СЦР Дивинг или ЦЦР Ектендед Ранге Тримик програм. Идите дубље као ЦЦР Тецхницал Ектендед Ранге ронилац или постаните врхунски ронилац дубоког ребреатхера са ССИ ЦЦР Хипокиц Тримик програмом.

SCR Diving

Уроните у свет ребреатхер-а са овом основном сертификацијом полузатвореног ребреатхера. Научите како да самостално планирате и спроводите роњење без декомпресије до максималне дубине од 30 метара користећи Марес Хоризон ребреатхер.

Сазнајте више

Try SCR

Оставите свој тешки цилиндар за роњење иза себе и доживите мир који ребреатхер може донети. У овом уводном СЦР курсу, користићете Марес Хоризон полузатворени ребреатхер и видети шта је заправо роњење са ребреатхером.

Сазнајте више

Try CCR Diving

Откријте мир уз Try CCR Дивинг – увод у тихо подводно истраживање. Реците збогом мехурићима и уроните у спокојан водени свет. Ваша тиха авантура почиње сада.

Сазнајте више

CCR Diving

Откријте подводну тишину уз ССИ ЦЦР Дивинг програм. Научите све што вам је потребно за роњење без декомпресије до максималне дубине од 30 метара користећи СФ2, ЈЈ, Посеидон, АП Инспиратион, Присм 2 или рЕво ребреатхер. Започните роњење са ребреатхером већ данас!

Сазнајте више

CCR Extended Range Trimix

Подигните своје роњење на следећи ниво и испробајте ребреатхер. Зарадите ССИ ЦЦР Ектендед Ранге Тримик сертификат и изоштрите своје вештине за обављање декомпресијских роњења користећи рЕво, ЈЈ, АП Инспиратион, Посеидон, Присм 2 или СФ2 ЦЦР. Започните онлајн већ данас!

Сазнајте више

CCR Technical Extended Range

Спремни да продужите своје роњење даље? ЦЦР Тецхницал Ектендед Ранге рониоци спроводе неограничене декомпресијске роњење до максималне дубине од 60 метара користећи ребреатхер затвореног круга. Ово је један од најузбудљивијих ССИ програма сертификације доступних.

Сазнајте више

CCR Hypoxic Trimix

ССИ ЦЦР Хипокиц Тримик програм је врхунац КСР ребреатхер роњења. Он проширује вашу безбедносну проверу и пружа знање потребно за извођење неограничених декомпресијских роњења до максималне дубине од 100 метара помоћу ребреатхера са затвореним кругом.

Сазнајте више

SCR Extended Range

Унапредите своју обуку за ребреатхер са СЦР Ектендед Ранге. Максимално повећајте своје планирање полузатвореног роњења са ребреатхером, идите дубље, изоштрите своје вештине роњења са ребреатхером и ојачајте тимски рад. Користите ребреатхер Марес Хоризон за ову врхунску авантуру!

Сазнајте више

Роњење у пећинама проширеног домета

ССИ програми проширеног домета у пећини пружају све што вам је потребно за планирање и извођење роњења кроз пећину користећи специјализовану опрему, концепте управљања гасом и вештине другарског тима. Почните у светлосној зони до дубине мањих од 40 метара или пређите те границе уз Цаве Дивинг. Постаните врхунски технички ронилац са програмима Фулл Цаве Дивинг. Персонализујте своје искуство техничког роњења тако што ћете изабрати да завршите ове програме у конфигурацији твинсет, сидемоунт или ребреатхер.

Extended Range Mine Diving

ССИ програми за роњење са проширеним дометом обезбеђују све што вам је потребно за планирање и извођење роњења у мине користећи специјализовану опрему, концепте управљања гасом и вештине другарског тима. Почните у светлосној зони до дубине мањих од 40 метара или пређите те границе са Мине Дивинг. Постаните врхунски технички ронилац са програмима Фулл Мине Дивинг. Персонализујте своје искуство техничког роњења тако што ћете изабрати да завршите ове програме у конфигурацији твинсет, сидемоунт или ребреатхер.

Extended Range Wreck Diving

Програм ССИ Ектендед Ранге Роњење на олупини пружа све што вам је потребно за планирање и извођење роњења у олупини користећи специјализовану опрему за роњење на олупине, концепте управљања гасом и вештине другарског тима. Започните своју техничку ронилачку авантуру помоћу роњења на олупини проширеног домета, задржавајући се у светлосној зони до дубина мањих од 40 метара, или пређите те границе уз Техничко роњење на олупине. Персонализујте своје искуство техничког роњења тако што ћете изабрати да завршите ове програме у конфигурацији твинсет, сидемоунт или ребреатхер.

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истакнуте дестинације које су идеалне за техничко роњење

Одговарајуће вештине и искуство су ваше карте за роњење на најбољим светским локацијама за роњење. МиДивеГуиде повезује рониоце са највећом светском базом података ронилачких локација са више од 10.000 именованих локација за роњење, укључујући мапе дивљих животиња. Ево неких од најбољих светских локација за роњење за техничке рониоце. Истражите, тражите узбудљива подводна искуства и створите невероватне успомене за цео живот!

Љkotskoj

На западној обали Шкотске налази се Фиртх оф Лорне. Лорне је сада непостојећа регија Шкотске у којој је ферт шкотски израз за дугачко ушће или фјорд. Ово водено подручје постало је посебно подручје очувања 2005. године и постало је одлично место за роњење у западној Шкотској. На Северном мору и непосредно преко границе од суседа Шкотске на југу, Енглеске, налази се округ Бервикшир. Ово је место које је дом за око 115.000 људи и покрива површину од 1.184 квадратна километра (457 квадратних миља). Постоји много приобалних градова у којима се роњење обавља широм источне обале Шкотске, али како вода постаје све хладнија на северу, ових места је све мање и даље. Ове локације су далеко на северу до Дандија и простиру се до Бервикшира са местима у Единбургу, Фалкирку, Бурнтисленду и Северном Бервику између неколико других. Што се тиче роњења, можете очекивати да ћете истражити гребене и драматичне зидове, шуме морских алги у којима се крију ракови, јастози и ситна бића. Затим ту су и веће животиње, од китова минкова до ајкула и стотина врста риба, морских звезда и звезда сунца. Најбоље место за роњење овде је мало рибарско село по имену Ст Аббс, са својим фантастичним могућностима роњења на обали. Источна обала уопште је прошарана јаругама и луковима, спектакуларним морским животом и шареним анемонама. Има и доста меких корала за уочавање, а да не помињемо брзе плиме и стрме литице, затим ту су олупине, временске капсуле које чекају да буду истражене на морском дну. Сезона роњења траје од априла до октобра и иако можете

Сазнајте више

Meksiko

Мексико, земља са пејзажима који одузимају дах, окружена је са два највећа светска океана, Пацификом и Атлантиком, што га чини савршеном земљом за роњење. Мексико је такође познат по својој богатој култури и неким од најукуснијих намирница на свету. Такође ћете наћи прелепе плаже, љубазне људе, текилу, мариацхи бендове и много прослава као што је „Диа де Муертос“. Рушевине Маја и Астека су нека од места која морате истражити током посете Мексику, заједно са невероватним местима за роњење.

Сазнајте више

Floridi

Када помислите на роњење на Флориди, познатој и као „Сунчана држава“, вероватно вам падне на памет тропски Флорида Кис. Међутим, у овој држави постоји много сјајних и разноврсних локација за роњење. Зароните међу живописним коралним гребенима обилним разноврсним морским врстама, откријте вештачке и праве дубоке олупине бродова и пливајте у кристално чистим слатководним изворима и сложеним пећинским системима. Морски живот на Флориди је веома разнолик. Можете очекивати да видите коралне гребене препуне шарених риба, ајкула, ража, корњача, морских крава, делфина, па чак и повремених ајкула китова. Будите спремни да зароните у један од највећих светских коралних гребена на свету, Велики флоридски гребен, за који се каже да је стар око 7.000 година. Током зиме идите у Цристал Ривер Спрингс, област која је позната по обиљу морских крава. Ронећи на Флориди, такође ћете моћи да истражите древне пећинске структуре које мушкарци ретко виде. Нека од најважнијих места за роњење у пећинама у „Сунчаној држави“ укључују Гинние Спрингс, државни парк Пеацоцк Спрингс, Девил'с Ден, државни парк Манатее Спрингс, Блуе Гротто и Моррисон Спрингс Цоунти Парк. Још једно место које морате посетити је државни парк коралног гребена Џона Пенекампа, прелеп подморски парк са великим биодиверзитетом. Флорида је савршена дестинација за све врсте разноврсних јер нуди много различитих врста авантура.

Сазнајте више

Italija

Италија је 4. најнасељенија чланица Европске уније са преко 60 милиона људи. Данас је имала осму највећу економију на свету и рангира се као 6. најбогатија нација на свету. Италија се састоји од 20 одвојених региона, од којих пет има одређене нивое аутономне власти. Познато је и по лепој, умереној медитеранској клими.

Сазнајте више

Filipinima

Само мали део од више од 7.000 острва која чине Филипине је насељен. Ово је јединствена земља, мултикултурално разнолика и са изузетном кухињом. Тагалог је званични језик Филипина; међутим, већина становника говори и енглески. Овај регион има најбоље услове за роњење од јула до марта. Од бродолома и импресивног морског живота до идиличних плажа, ова земља нуди невероватне авантуре за свакога.

Сазнајте више

Šri Lanka

Шри Ланка има модерну историју која сеже 3.000 година уназад и научници су пронашли доказе да су праисторијски људи насељавали острво 125.000 година или више. Шри Ланку су колонизовали Португалци, Холанђани и Британци током година и стекла је независност 1948. Острво има топлу и тропску климу и дом је невероватног спектра копнених животиња и морског живота.

Сазнајте више