Преглед предузећа Групе

Лидери у подводном истраживању

Као део ХЕАД кишобрана, SSI Интернатионал ГмбХ предводи образовање за роњење. Са наслеђем из 1970. године, SSI нуди свеобухватне програме обуке за рониоце широм света, интегришући најсавременију технологију и посвећеност очувању животне средине. Као кључни играч у ронилачкој индустрији, SSI обезбеђује врхунска упутства и подршку, допуњујући понуду својих сестринских компанија како би пружио холистичко искуство за ронилачке ентузијасте широм света.

ЛивеАбоард.цом

ЛивеАбоард.цом је специјализован за пружање широког спектра ронилачких и авантуристичких крстарења широм света. За подводне ентузијасте, платформа нуди широк избор пакета који омогућавају рониоцима да остану на бродовима више дана, пружајући им прилику да истраже удаљене и познате ронилачке дестинације детаљније него што то дозвољавају једнодневни излети.

https://www.liveaboard.com

Сцубаго

Сцубаго је платформа дизајнирана за рониоце који траже персонализована ронилачка искуства. Повезује рониоце са школама роњења, инструкторима и ронилачким центрима, олакшавајући резервацију ронилачких курсева, искустава и екскурзија прилагођених индивидуалним преференцијама и нивоима вештина, на различитим глобалним дестинацијама.

https://scubago.com

Mares

Mares је добро успостављен бренд у индустрији опреме за роњење и роњење, познат по својим иновативним и висококвалитетним производима. Компанија нуди широк спектар опреме, укључујући маске, пераје, мокра одела и ронилачке рачунаре, за рекреативне и професионалне рониоце. Mares је препознат по својој посвећености дизајну, перформансама и безбедности у подводним спортовима.

https://www.mares.com/

рЕво

рЕво је компанија специјализована за дизајн и производњу висококвалитетних ребреатхера за ронилачку заједницу. Ребреатхерс су напредни делови ронилачке опреме који омогућавају рониоцима да рециклирају свој дах, омогућавајући дужа и тиха роњења. рЕво је познат по свом фокусу на безбедност, поузданост и најсавременију технологију у развоју својих ребреатхера, који служе техничким и истраживачким рониоцима.

https://www.revo-rebreathers.com

Зоггс

Зоггс је бренд посвећен свету пливања, који нуди широку лепезу купаћих костима и пливачких додатака за све узрасте и нивое вештина. Познат по својим иновативним наочарима за пливање које имају напредну технологију сочива и удобност, Зоггс такође нуди капе за пливање, помагала за тренирање и друге производе везане за пливање дизајниране да побољшају искуство пливања како за ентузијасте тако и за такмичаре.

https://www.zoggs.com/

ГЛАВА

ХЕАД је глобални произвођач спортске опреме који нуди широк спектар висококвалитетне спортске опреме. Иако је широко познат по свом напретку у опреми за тенис и зимске спортове, ХЕАД такође има значајно присуство на тржишту водених спортова. Ронилачки сегмент компаније, под брендом „ХЕАД Свимминг“, нуди низ производа укључујући купаће костиме, наочаре, дисалице и пераје, дизајниране за удобност, перформансе и стил.

https://www.head.com/