Откријте чуда подводног света

Укрцајте се у доживотну авантуру и откријте чуда подводног света уз ССИ-јев глобално признати Опен Ватер Дивер програм. Уроните у мирно плаво море испуњено шареним морским животом и пејзажима који одузимају дах и доживите потпуно другачији свет испод таласа.

Било да имате само 10 или 70 година, роњење је безбедан и забаван спорт који је савршен за уживање целе породице заједно. Па зашто не бисте започели своје путовање данас и искусили узбуђење истраживања света каквог нема? Научите да роните уз ССИ-јев глобално признати Опен Ватер Дивер Програм тоади.

Опширније

Истражите дубине океана уз ССИ-јев програм сертификованих ронилаца

Да ли сте спремни да своје подводно истраживање подигнете на виши ниво? Роњење на дах је врхунски начин да доживите океан и његову лепоту која одузима дах. Са ССИ-јевим асортиманом програма за рекреацију на слободно роњење, можете научити да се крећете без напора под водом и истражите нетакнута места за роњење на једном даху.

Наши стручни инструктори ће вас водити кроз сваки корак на путу, чинећи да постанете сертификовани фреедивер лакши него икада. Било да сте почетник или искусан ронилац, ССИ-јеви програми су дизајнирани за све узрасте и нивое вештина, тако да своју подводну авантуру можете започети већ данас.

Опширније

Направите прскање и постаните сирена данас уз ССИ

Ваш сан из детињства да постанете сирена сада је надохват руке! Одржавајте форму и искусите слободу подводног кретања са репом придруживањем ССИ Мермаид програму.

Наши стручни инструктори ће вас научити свему што треба да знате да пливате самоуверено користећи реп сирене. Осим тога, то је авантура у којој цела породица може да ужива, а пошто се одвија у базену или затвореним водама, можете постати ССИ сирена без обзира где живите.

Опширније

Побољшајте своје ронилачко искуство уз ССИ-јеве еко специјалне програме!

Истражите разноликост морског живота са ССИ-јевим специјалним програмима за екологију! Побољшајте своја подводна искуства тако што ћете сазнати више о океанским екосистемима, морском животу и правилним техникама интеракције са ајкулама, корњачама и мантама.

Бирајте између разних специјалитета који одговарају вашим интересовањима. Сви су добродошли да се придруже, а рониоци од 10 година могу присуствовати опционим сесијама на отвореном. Ове курсеве је згодно похађати путем самосталног учења и доступни су на мрежи, па почните да истражујете светске океане већ данас!

Опширније

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!