SSI Internacioanl

Највећа светска агенција за пословну обуку

O SSI-u

Сцуба Сцхоолс Интернатионал (ССИ) основан је 1970. године са визијом да омогући свакоме да научи како да рони безбедно. Данас је ССИ највећа светска професионална пословна агенција за обуку, са 3.500+ центара за обуку и преко 100.000 ССИ професионалаца у више од 150 земаља.

Више од 50 година, ССИ обезбеђује висококвалитетне програме обуке и материјале за рекреативно роњење, проширени домет, роњење на дах, сирена, пливање и програме спасиоца од почетника до нивоа инструктора. Са дигиталним и штампаним материјалима доступним на више од 40 језика на преко 3.500 међународних ССИ центара за обуку и одмаралишта, ССИ омогућава људима да искусе подводни свет широм света.

Међународно признање

ИСО сертификовани програми

ССИ у потпуности оличава индустрију тако што је један од оснивача РСТЦ-а (Рецреатионал Сцуба Траининг Цоунцил) и поседује међународно признати ИСО (Међународна организација за стандардизацију) сертификат који игра активну улогу у постављању минималних стандарда за обуку у индустрији.

Једноставно речено, ССИ сертификат је добродошао широм планете, где год да одлучите да роните – ССИ је очигледно име коме можете веровати.

  • ИСО 11121 за Басиц Дивер
  • ИСО 24801-1 за Сцуба Дивер
  • ИСО 24801-2 за Опен Ватер Дивер
  • ИСО 24801-3 за Водич за роњење
  • ИСО 21417 за ССИ Марине Гуиде
  • ИСО 11107 за обогаћени нитрокс ваздуха
  • ИСО 13293 за гасни блендер
  • ИСО 24802-1 за помоћника инструктора
  • ИСО 24802-2 за инструктора отворених вода
  • ИСО 13970 за инструктора роњења

Филозофија обуке – ССИ Дивер Дивер

Знање

Постоје одређена сигурносна правила која се морају научити. Проучаваћете материјал код куће и током интерактивних сесија прегледа, ваш ССИ професионалац ће вас научити „вредност земље према вредности воде“ и како се научене информације примењују на боравак под водом.

Вештине

Најбољи начин за учење вештина је континуирана вежба и правилно понављање. Циљ је да основне вештине тренинга постану друга природа.

ССИ-јев препознатљив метод тренинга у води који подржава овај циљ и постаје компетентан и удобан под водом назива се „Удобност кроз понављање“.

Опрема

Разумевање начина управљања опремом осигурава да ћете уживати у сваком минуту у и под водом.

Иако је одлука о улагању у опрему на крају ваша, наше дугогодишње искуство у обуци је показало да је најсигурнији начин да постанете ронилац са сопственим лично опремљеним, висококвалитетним комплетом опреме, названом „Тотални ронилачки систем“.

iskustvo

ССИ обука развија знање и вештине, али једини начин да стекнете право искуство је да често роните.

Што више роните, више ћете уживати у спорту, пратећи формулу: Тренинг + Искуство = Удобност.

Плави океани – Предузмите акцију и покажите да вам је стало

ССИ је посвећен заштити океана. Блуе Оцеанс је ССИ-јева иницијатива за очување животне средине. Доступан свима, ССИ настоји да створи еколошку свест и заштити наше океане тако што ће моделирати понашање усмерено на очување и промовисати одрживе праксе роњења.

Придружите се заједници Блуе Оцеанс

МиДивеГуиде – Спремни за истраживање?

ССИ-јев МиДивеГуиде представља највећу светску базу података ронилачких локација са више од 5.000 локација, укључујући потенцијалне сусрете са дивљим животињама. База података је заснована на више од 7 милиона евидентираних роњења и свакодневно се побољшава путем ССИ-јевог Дигитал ДивеЛог-а. МиДивеГуиде и Дигитал ДивеЛог повезују ронилачке локације, другаре, инструкторе и центре за обуку користећи КР Цоде технологију и ССИ дигиталну верификацију роњења како би створили авантуру током целог живота.

Пронађите своју следећу авантуру