Да ли сте покривени?

Зароните даље. Диве Сафе. ДивеАссуре.

Опширније

Зашто ДивеАссуре планови осигурања? ДивеАссуре вам нуди широк спектар погодности.

Најсвеобухватнији планови осигурања од ронилачке несреће и роњења и путовања

Специјализован је искључиво за роњење и роњење на дах

Испоручује директно плаћање провајдерима хитних служби, нема потребе да остављате кредитну картицу или друге личне гаранције

Приступ телефонским линијама за хитне и не-хитне медицинске телефоне 24/7, са директним контактом са Дуке Диве Медицине

Чланови могу бирати између краткорочних или годишњих планова чланства

ДивеАссуре је ССИ-јев поуздан партнер у осигурању

СтартДиве поверед би ДивеАссуре &амп; SSI

„СтартДиве“ је спонзорисани програм од стране ДивеАссуре и SSI и пружа бесплатну покривеност за лечење декомпресијске болести у оквиру свих SSI Сцуба или Фреедивинг програма за почетнике. Програм „СтартДиве“ доступан је у одређеним земљама. Када се региструјете, обратите се свом SSI центру за обуку и распитајте се о доступности СтартДиве плана.

Останите покривени планом „СтартДиве“ током трајања програма који испуњавају услове, уз погодности које се протежу до највише 6 месеци од датума ваше сертификације.

Уроните у наш асортиман програма за почетнике, пажљиво у пакету са ексклузивним 'СтартДиве' осигурањем. Пронађите свој савршени центар за обуку и започните своју обуку са јаким темељима самопоуздања и сигурности.

Путно осигурање за рониоце

Happy couple traveling with dive travel insurance

Када сте на одмору или путовању у иностранство, желите да имате професионалце на које се можете ослонити, посебно на најудаљенијим дестинацијама. Изаберите прави свеобухватни план путовања са заштитом и за роњење и за путовање.

Наши партнери у ДивеАссуре-у нуде специјализовано путно осигурање за рониоце, за једно или више путовања током целе године. Планови чланства укључују покриће за отказивање и прекид путовања, као и изгубљене дане роњења због лошег времена или медицинске немогућности роњења, са јединственим погодностима за путовања на дасци. Покривеност летова, пртљага и ронилачке опреме, као и директно плаћање пружаоцима услуга и вишејезична подршка за хитне случајеве (медицинска и немедицинска) сигурно ће сваком путнику пружити мир. Планови Диве Ассуре немају ограничења дубине или мешане гасове и покривају и роњење и роњење на дах.

Изаберите своју покривеностДобијте посебан ССИ попуст

Осигурање од несреће у роњењу

Woman Diver covered by Dive Accident Insurance

Роњење се сматра сигурним спортом када се води одговорно. Међутим, несреће се дешавају. Уклоните сваку финансијску бригу у случају несреће тако што ћете бити покривени, било да роните у својој земљи или у иностранству.

Наша препорука: И краткорочне и годишње опције покрића доступне су преко нашег партнера ДивеАссуре. Планови чланства укључују директно плаћање добављачима услуга и без ограничења дубине.

Осигурање за почетнике

Да би били сигурни да су студенти ССИ покривени и да центри за обуку ССИ могу да уживају безбрижно, ССИ и ДивеАссуре су креирали Старт Диве план. Студенти ССИ Ентри Левел (и роњење и роњење на дах) су бесплатно покривени за ДЦС током трајања њиховог регистрованог ССИ курса. Ова погодност је доступна преко ССИ центара за обуку који су у партнерству са ДивеАссуре-ом. ДивеАссуре партнерство је бесплатно и доступно је за све ССИ центре преко МиССИ-ја.

Открити више

Посебне тарифе за осигурање од незгоде

Трошкови медицинске евакуације, хипербаричних третмана и/или медицинске репатријације могу бити значајни. У случају несреће, желите да добијете најбољи медицински третман и надзор од стране стручњака за ронилачку медицину. Ове услуге обично не покрива ваш пружалац редовног медицинског или здравственог осигурања. Прочитајте више о овом плану и региструјте се данас да бисте добили снижену стопу која се нуди искључиво ССИ рониоцима.

Региструјте се данас

Осигурање од одговорности

Group of Dive Professionals covered by Liability Insurance

Бити професионалац у ронилачкој индустрији је забавно, али у исто време носи одговорност и извесну изложеност да вас туже повређени рониоци или њихове породице.

Чак и најодговорнији центар за професионално и обуку роњења може се суочити са правним захтевом као резултатом ронилачке несреће, несреће с оклизнућем и падом или другим случајевима правне одговорности и мора бити на одговарајући начин покривен против таквих сценарија. ДивеАссуреов план одговорности је ваш најбољи избор када тражите праву заштиту за себе или своју ронилачку операцију. Издаје ЦНА Харди – једна од највећих осигуравајућих корпорација на свету. Граница полисе је 20.000.000 € по потраживању и 40.000.000 € укупно – далеко; највиши ниво покривености у индустрији, и са међународним и вишејезичним позивним центром за корисничку подршку, дефинитивно сте у добрим рукама. Програм одговорности ДивеАссуре подржава ССИ и препоручују многе друге агенције за сертификацију.

Покривеност је доступна члановима ДивеАссуре-а широм света, искључујући територије САД и САД.

Добијте посебан ССИ попуст
Имајте на уму: ССИ не продаје осигурање. Удружење ДивеАссуре је посебан ентитет који својим члановима нуди различите планове осигурања.