Постаните професионалац проширеног опсега

Научите роњење са проширеним дометом и постаните амбасадор овог узбудљивог спорта. ССИ има широк спектар професионалних ССИ курсева, што значи да можете пратити своју страст и испунити своје личне циљеве. У зависности од вашег искуства и обуке, можете постати инструктор на курсевима изнад главе, ребреатхер-а или курсева отвореног круга. Научићете рониоце како да планирају и изводе зароне у новим окружењима, са новом опремом и изван границе декомпресије. Док водите сертификоване техничке рониоце и водите различите нивое курсева проширеног домета, можете истражити најбоља светска техничка роњења и заиста се уронити у ССИ роњење. Питајте свој центар за обуку о предстојећим курсевима проширеног домета и започните своје ССИ курсеве роњења већ данас!

Истражите ССИ-јев асортиман професионалних курсева отвореног круга

Са ССИ-јевим отвореним програмима проширеног домета, нема ограничења за ваше амбиције техничког роњења! Ваш први корак је да постанете ССИ инструктор проширеног домета и научите друге узбуђењу роњења до 45 метара дубине. Када будете спремни, добијте сертификат као ССИ технички инструктор проширеног домета и научите декомпресијско роњење до 60м дубине. Направите крајњи корак као инструктор отвореног круга и зароните до 100м дубине као ССИ Хипокиц Тримик инструктор.

Extended Range Nitrox Diving Instructor

Идите дубље дуже и научите вештине на којима се заснивају сви технички курсеви. ССИ сертификат Нитрок ронилачког инструктора проширеног домета је први корак на вашем путу техничког инструктора. Започните овај основни курс роњења са нитроксом одмах!

Сазнајте више

Extended Range Trimix Instructor

Идите дубље, истражујте даље и развијајте своју ССИ Профессионал ронилачку каријеру. Постаните ССИ инструктор за проширени домет Тримик-а и научите друге узбуђењу проширеног домета. Започните ову обуку техничког роњења на мрежи данас!

Сазнајте више

Extended Range Foundations Instructor

Подигните своју ССИ Про ронилачку каријеру на следећи ниво као ССИ инструктор за фондације проширеног домета. Научите рониоце у окружењу радионице врхунском овладавању техничким вештинама роњења. Започните овај основни курс техничког роњења на мрежи данас!

Сазнајте више

Extended Range Sidemount Instructor

Да ли волите бочно роњење? Да ли желите да развијете своју ронилачку каријеру и уживате у глобалним приликама за посао? Постаните ССИ инструктор проширеног домета бочног монтаже и поделите усхићење бочног роњења. Започните овај курс за роњење са стране на мрежи већ данас!

Сазнајте више

Technical Extended Range Trimix Instructor

Усавршите своје техничке ронилачке вештине и унапредите своју професионалну ронилачку каријеру. Постаните ССИ Тецхницал Ектендед Ранге Тримик инструктор и научите два декомпресијска зарона са прекидачем гаса до максималне дубине од 60 метара. Започните овај ССИ ронилачки сертификат одмах!

Сазнајте више

Hypoxic Trimix Instructor

Откријте неограничену дубину и усавршите своје тримик вештине роњења. Постаните ССИ Хипокиц Тримик инструктор и научите роњења са више гасова, вишеструким заустављањем и декомпресијом до максималне дубине од 100 метара. Започните овај курс инструктора роњења сада!

Сазнајте више

Extended Range Cavern Diving Instructor

Развијте своју ССИ каријеру и поделите узбуђење ронилачких ценота и пећина. Постаните ССИ инструктор роњења у пећинама проширеног домета и добијте сертификат да подучавате све ССИ курсеве роњења у пећинама и ценоте роњења. Започните овај курс инструктора роњења на мрежи данас!

Сазнајте више

Extended Range Instructor Trainer

Инспиришите следећу генерацију професионалаца за роњење. Постаните ССИ тренер инструктора проширеног домета за роњење на отвореном кругу, ребреатхер и роњење изнад главе. Започните ову врхунску ССИ сертификацију за роњење и усавршите своје вештине тренера роњења већ данас!

Сазнајте више

Поделите тишину – Постаните професионалац за ССИ ребреатхер

Поделите тихи свет и унапредите своју каријеру уз ССИ-јев асортиман професионалних курсева за ребреатхер. Започните са курсом ССИ СЦР Дивинг Инструцтор и научите роњење без декомпресије до максималне дубине од 30 метара користећи полузатворени ребреатхер Марес Хоризон (СЦР). Проширите свој домет! Као ССИ СЦР инструктор проширеног домета, можете да обучите рониоце да спроводе декомпресијске зароне до максималне дубине од 40 метара користећи Марес Хоризон СЦР. Да ли сте страствени око роњења са ребреатхером са затвореним кругом (ЦЦР)? Курс ССИ ЦЦР Дивинг Инструцтор вас сертификује да подучавате роњење без декомпресије до максималне дубине од 30 метара користећи ЦЦР. Изазовите себе и постаните ЦЦР инструктор Тримик-а са продуженим дометом да подучавате декомпресијске роњење са мешаним гасом до максималне дубине од 45 метара. Зар то више није довољно? Научите неограничено декомпресијско роњење до 60 метара као ЦЦР технички инструктор проширеног домета. Да ли сте спремни да то урадите до краја? Постаните ЦЦР Хипокиц Тримик инструктор и научите декомпресијско роњење до дубине до 100 метара.

SCR Diving Instructor

Зароните дубље у свет полузатворених ребреатхера (СЦР). Подигните своје СЦР роњење на виши ниво и уживајте у најбољим пословима роњења за ребреатхер рониоце. Постаните ССИ СЦР инструктор роњења. Започните овај ребреатхер курс на мрежи сада!

Сазнајте више

CCR Diving Instructor

Да ли сте страствени око роњења са ребреатхером са затвореним кругом (ЦЦР)? Да ли желите да поделите овај пионирски спорт са другима? Постаните ЦЦР ронилачки инструктор и подучавајте ЦЦР роњење у ССИ центрима широм света. Започните ову обуку ЦЦР рониоца на мрежи сада!

Сазнајте више

CCR Extended Range Trimix Instructor

Унапредите своју ронилачку каријеру у затвореном кругу и поделите узбуђење роњења без мехурића. Постаните ССИ ЦЦР инструктор Тримик проширеног домета и научите декомпресијске зароне до максималне дубине од 45 метара. Започните овај тримик курс роњења на мрежи данас!

Сазнајте више

CCR Technical Extended Range Instructor

Истражите дубоки океан и поделите своју ронилачку страст са затвореним ребреатхером (ЦЦР). Постаните ССИ ЦЦР Тецхницал Ектендед Ранге инструктор и научите неограничено декомпресијско роњење до максималне дубине од 60 метара. Започните ову ЦЦР обуку већ данас!

Сазнајте више

CCR Hypoxic Trimix Instructor

Иди дубље него икада раније. Постаните ССИ ЦЦР Хипокиц Тримик инструктор и обуците рониоце да спроводе декомпресијске зароне до максималне дубине од 100 метара. Постигните врхунски ЦЦР рејтинг инструктора роњења. Почните онлајн данас!

Сазнајте више

Оставите дневну светлост иза себе – ССИ Цаве Инструцтор курсеви

Постаните ССИ инструктор роњења у пећинама проширеног домета да бисте сертификовали курсеве ССИ рекреативног роњења у пећинама/Ценоте и роњења у пећинама проширеног домета. Спремни да оставите дневну светлост и истражите даље? Постаните ССИ инструктор роњења у пећинама. Научићете друге како да безбедно уђу у пећине са једном одлуком о навигацији и да се носе са проблемима у овом екстремном окружењу. Предузмите крајњи корак и придружите се редовима елитних инструктора роњења – постаните ССИ Фулл Цаве Дивинг инструктор! Обучаваћете рониоце да роне у најизазовнијим окружењима која постоје и спроводите врхунску обуку у окружењу изнад главе.

Кушајте историју – постаните инструктор олупина

Препустите се својој страсти за роњење на олупине и научите друге да спроводе зароне у олупини. Почните тако што ћете постати ССИ инструктор роњења на олупини проширеног домета и сертификујте рониоце за извођење роњења у олупини унутар зоне дневне светлости до дубине до 40 метара. Направите следећи узбудљив корак у својој ССИ ронилачкој каријери и постаните ССИ технички инструктор роњења на олупини. Добићете сертификат да подучавате рониоце да спроводе сложена навигациона роњења у олупини.

Проширите своје вештине да бисте унапредили своју каријеру

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истражите могућности каријере за професионалце у роњењу широм света

Престаните да чекате, почните да истражујете свет и претворите своју страст у каријеру! МиДивеГуиде је јединствена база података ронилачких локација са преко 10.000 локација за роњење, узбудљивим специјалистичким заронима и истакнутим дестинацијама. Ово су места где инструктори имају сјајне каријере! Спремни да живите свој крајњи сан? Погледајте МиДивеГуиде и пронађите посао роњења из снова данас уз ССИ!

Љkotskoj

На западној обали Шкотске налази се Фиртх оф Лорне. Лорне је сада непостојећа регија Шкотске у којој је ферт шкотски израз за дугачко ушће или фјорд. Ово водено подручје постало је посебно подручје очувања 2005. године и постало је одлично место за роњење у западној Шкотској. На Северном мору и непосредно преко границе од суседа Шкотске на југу, Енглеске, налази се округ Бервикшир. Ово је место које је дом за око 115.000 људи и покрива површину од 1.184 квадратна километра (457 квадратних миља). Постоји много приобалних градова у којима се роњење обавља широм источне обале Шкотске, али како вода постаје све хладнија на северу, ових места је све мање и даље. Ове локације су далеко на северу до Дандија и простиру се до Бервикшира са местима у Единбургу, Фалкирку, Бурнтисленду и Северном Бервику између неколико других. Што се тиче роњења, можете очекивати да ћете истражити гребене и драматичне зидове, шуме морских алги у којима се крију ракови, јастози и ситна бића. Затим ту су и веће животиње, од китова минкова до ајкула и стотина врста риба, морских звезда и звезда сунца. Најбоље место за роњење овде је мало рибарско село по имену Ст Аббс, са својим фантастичним могућностима роњења на обали. Источна обала уопште је прошарана јаругама и луковима, спектакуларним морским животом и шареним анемонама. Има и доста меких корала за уочавање, а да не помињемо брзе плиме и стрме литице, затим ту су олупине, временске капсуле које чекају да буду истражене на морском дну. Сезона роњења траје од априла до октобра и иако можете

Сазнајте више

Meksiko

Мексико, земља са пејзажима који одузимају дах, окружена је са два највећа светска океана, Пацификом и Атлантиком, што га чини савршеном земљом за роњење. Мексико је такође познат по својој богатој култури и неким од најукуснијих намирница на свету. Такође ћете наћи прелепе плаже, љубазне људе, текилу, мариацхи бендове и много прослава као што је „Диа де Муертос“. Рушевине Маја и Астека су нека од места која морате истражити током посете Мексику, заједно са невероватним местима за роњење.

Сазнајте више

Floridi

Када помислите на роњење на Флориди, познатој и као „Сунчана држава“, вероватно вам падне на памет тропски Флорида Кис. Међутим, у овој држави постоји много сјајних и разноврсних локација за роњење. Зароните међу живописним коралним гребенима обилним разноврсним морским врстама, откријте вештачке и праве дубоке олупине бродова и пливајте у кристално чистим слатководним изворима и сложеним пећинским системима. Морски живот на Флориди је веома разнолик. Можете очекивати да видите коралне гребене препуне шарених риба, ајкула, ража, корњача, морских крава, делфина, па чак и повремених ајкула китова. Будите спремни да зароните у један од највећих светских коралних гребена на свету, Велики флоридски гребен, за који се каже да је стар око 7.000 година. Током зиме идите у Цристал Ривер Спрингс, област која је позната по обиљу морских крава. Ронећи на Флориди, такође ћете моћи да истражите древне пећинске структуре које мушкарци ретко виде. Нека од најважнијих места за роњење у пећинама у „Сунчаној држави“ укључују Гинние Спрингс, државни парк Пеацоцк Спрингс, Девил'с Ден, државни парк Манатее Спрингс, Блуе Гротто и Моррисон Спрингс Цоунти Парк. Још једно место које морате посетити је државни парк коралног гребена Џона Пенекампа, прелеп подморски парк са великим биодиверзитетом. Флорида је савршена дестинација за све врсте разноврсних јер нуди много различитих врста авантура.

Сазнајте више

Italija

Италија је 4. најнасељенија чланица Европске уније са преко 60 милиона људи. Данас је имала осму највећу економију на свету и рангира се као 6. најбогатија нација на свету. Италија се састоји од 20 одвојених региона, од којих пет има одређене нивое аутономне власти. Познато је и по лепој, умереној медитеранској клими.

Сазнајте више

Filipinima

Само мали део од више од 7.000 острва која чине Филипине је насељен. Ово је јединствена земља, мултикултурално разнолика и са изузетном кухињом. Тагалог је званични језик Филипина; међутим, већина становника говори и енглески. Овај регион има најбоље услове за роњење од јула до марта. Од бродолома и импресивног морског живота до идиличних плажа, ова земља нуди невероватне авантуре за свакога.

Сазнајте више

Šri Lanka

Шри Ланка има модерну историју која сеже 3.000 година уназад и научници су пронашли доказе да су праисторијски људи насељавали острво 125.000 година или више. Шри Ланку су колонизовали Португалци, Холанђани и Британци током година и стекла је независност 1948. Острво има топлу и тропску климу и дом је невероватног спектра копнених животиња и морског живота.

Сазнајте више