Постаните ЦЦР инструктор роњења са ССИ

Курс ССИ ЦЦР Дивинг Инструцтор је први ниво професионалне обуке затвореног круга ребреатхер (ЦЦР) и пружа сва знања, концепте и вештине које су вам потребне да организујете и водите ССИ ЦЦР курс роњења. По завршетку бићете сертификовани да подучавате роњење без декомпресије до максималне дубине од 30 метара користећи ЦЦР. Постаните амбасадор ЦЦР роњења и развијајте своју каријеру као ЦЦР ронилац. Започните ову ЦЦР обуку роњења на мрежи сада!

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Почните да подучавате да бисте унапредили своју каријеру

Почните да предајете више курсева проширеног домета да бисте прикупили драгоцено искуство у подучавању, побољшали своје техничке вештине роњења и остварили више прихода као ССИ професионалац! Додатни сертификати инструктора проширеног домета пружиће вам више разноликости, флексибилности и прихода, тако да можете уживати у успешној каријери техничког инструктора широм света. Започните са ССИ већ данас!

Чињенице и стандарди обуке

Број академских сесија

 

4

Количина сесија у базену/ограниченој води

 

2

Количина отворених сесија

 

2

Максимална дубина тренинга

 

30 m / 100 ft

Предложено трајање (х)

 

40

Jezici

english
English
italian
Italiano
korean
한국어

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истражите могућности каријере за професионалце у роњењу широм света

Престаните да чекате, почните да истражујете свет и претворите своју страст у каријеру! МиДивеГуиде је јединствена база података ронилачких локација са преко 16.000 ронилачких локација, узбудљивим специјалистичким заронима и истакнутим дестинацијама. Ово су места где инструктори роњења и ронилачки мајстори имају одличне могућности за посао! Спремни да живите свој крајњи сан? Погледајте МиДивеГуиде и започните своју ронилачку каријеру данас са ССИ!

Љkotskoj

у летњим месецима можете очекивати да видите ајкуле у Шкотској

Сазнајте више

Meksiko

Роњење у Мексику је искуство светске класе које одузима дах. Ова земља нуди многе авантуре и пејзаж пун природних чуда.

Сазнајте више

Floridi

Сунсхине Стате Флорида нуди многа сјајна и ронилачка места за роњење од тропских острва Флорида Кеис до дубоких олупина брода и кристално чистих извора слатке воде.

Сазнајте више

Italija

Италија је полуострво у јужној Европи, познатог облика чизме које је окружено са три дела Медитерана - нуди разне локације за роњење.

Сазнајте више

Filipinima

Филипини су архипелаг који се састоји од преко 7.000 острва у три главна региона: Лузон, Висајас и Минданао.

Сазнајте више

Šri Lanka

Шри Ланка има топлу и тропску климу и дом је невероватног спектра копнених животиња и морског живота што чини сјајну дестинацију за роњење.

Сазнајте више