Бесплатна онлајн обука

Пријавите се сада за бесплатан приступ програмима као што су Сноркелинг, Три Фреедивинг, Три Мермаид, Три Сцуба и Блуе Оцеанс.

1. Регистрација

Креирајте кориснички профил и добијте БЕСПЛАТАН приступ програмима као што су Сноркелинг, Три Фреедивинг, Три Мермаид, Три Сцуба и Блуе Оцеанс – ово је ваша прилика да истражите различите делове подводног света!

Prvi koraci

2. Изаберите свој центар

Истражите ССИ Центер Лоцатор, где можете претраживати центре за обуку и њихове ронилачке локације, пронаћи предстојеће програме обуке и заказане понуде за групна путовања и директно договорити своје следеће искуство обуке или одмора.

3. Започните своју обуку

Започните своје дигиталне материјале за учење било где у свету када вам одговара. Када се заврше, можете заказати своју сесију тренинга у води са ССИ центром за обуку за каснији датум; током летњих месеци или на вашем следећем одмору.

4. Сертификација

Када платите програм и завршите потребну обуку, ваш ССИ центар за обуку издаје вашу дигиталну сертификациону картицу, која је одмах доступна за преузимање у вашој МиССИ апликацији. Радујемо се што ћемо вам пожелети добродошлицу у наш ронилачки тим широм света.

Све што вам је потребно за роњење, директно на вашем паметном телефону!

ССИ рониоци воле апликацију МиССИ јер има све – роњење, роњење на дах и проширени домет – безбедно ускладиштено на једном месту. Никада не морате да бринете о доласку на ронилачки чамац без ваше сертификационе картице, дневника или материјала за обуку, све док имате паметни телефон или таблет са инсталираном и ажурираном апликацијом МиССИ. Једноставно преузмите апликацију, подесите свој профил и за неколико минута можете приступити свету роњења.

Преузмите апликацију МиССИ