Постаните инструктор роњења данас

Замислите да водите рониоце кроз подводни свет који волите, помажете инструкторима или идете до краја и сами постанете тренер инструктора роњења. Започните нову, узбудљиву каријеру инструктора роњења. Започните данас тако што ћете похађати стручне курсеве Водича за роњење и Науку о роњењу да бисте постали Дивемастер. Затим постаните помоћни инструктор и наставите да завршите курс за обуку инструктора за своју оцену инструктора у отвореним водама. Постати инструктор роњења не престаје овде! Ово је само почетак узбудљиве каријере. Проширите своје видике подучавањем разним узбудљивим специјалитетима роњења тако што ћете постати ССИ специјални инструктор. ССИ нуди бескрајне могућности подучавања све до врхунског професионалног рејтинга за роњење, тренера инструктора. Било да сањате да обучавате будуће инструкторе роњења или само водите рониоце на роњењу на тропском острву, бити инструктор роњења је остварење сна.

Започните своју каријеру ронилачког мајстора

Наставите своју каријеру тако што ћете постати помоћни инструктор или одмах комбиновати обуку тако што ћете се придружити курсу за обуку помоћника инструктора и инструктора (ИТЦ) да бисте се квалификовали за инструктора у отвореним водама. Постати инструктор роњења само је почетак узбудљиве каријере.

Dive Guide | Divemaster

Да ли желите да водите сертификоване рониоце под водом, да започнете пут ка томе да постанете професионалац за роњење, да побољшате своје вештине или да се приближите жељеном рејтингу Дивемастер? Постаните Водич за роњење и надоградите на Дивемастер већ данас!

Сазнајте више

Assistant Instructor | Instructor Training Course

Оцена помоћника инструктора је следећи корак након што постанете Дивемастер на путу инструктора роњења. Почните да подучавате почетнике и помажете инструкторима са ССИ рониоцима. Започните своје путовање које ће вам променити живот већ данас!

Сазнајте више

Open Water Instructor

Постаните инструктор у отвореним водама тако што ћете похађати курс за обуку инструктора и научити да обучавате и почетнике и сертификоване ССИ рониоце уз најновију дигиталну технологију обуке. Наставите обуку инструктора роњења; постати елитни ССИ инструктор.

Сазнајте више

Specialty Instructor

Оцена помоћника инструктора је следећи корак након што постанете Дивемастер на путу инструктора роњења. Почните да подучавате почетнике и помажете инструкторима са ССИ рониоцима. Започните своје путовање које ће вам променити живот већ данас!

Сазнајте више

Assistant Instructor Trainer

Искусите потпуно нови ниво образовања као помоћни инструктор тренера. Дајте суштински допринос ронилачкој индустрији подучавањем будућих инструктора роњења. Постаните ССИ помоћни инструктор тренер данас!

Сазнајте више

Instructor Trainer

Да ли сте спремни за последњи корак у ССИ-јевом путу за обуку инструктора? Придружите се најелитнијим професионалцима роњења у ронилачкој индустрији. Постаните тренер инструктор и почните да предајете читав низ ССИ курсева рекреативног роњења већ данас!

Сазнајте више

Проширите своје вештине да бисте унапредили своју каријеру

Учење никад не престаје! Ако сте спремни за више авантура, зароните изван рекреативних граница уз проширени домет и уроните у врхунски спорт слободног роњења. Додатне квалификације ће вам пружити већу разноликост и флексибилност, као и истовремено отварање нових могућности за приход. Постати инструктор роњења само је почетак узбудљиве каријере.

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истражите могућности каријере за професионалце у роњењу широм света

Престаните да чекате, почните да истражујете свет и претворите своју страст у каријеру! МиДивеГуиде је јединствена база података ронилачких локација са преко 10.000 ронилачких локација, узбудљивим специјалистичким заронима и истакнутим дестинацијама. Ово су места где инструктори роњења и ронилачки мајстори имају одличне могућности за посао! Спремни да живите свој крајњи сан? Погледајте МиДивеГуиде и започните своју ронилачку каријеру данас са ССИ!

Аустралија

Највећи корални гребен на свету, Велики корални гребен је суштина роњења у Аустралији.

Сазнајте више

Meksiko

Роњење у Мексику је искуство светске класе које одузима дах. Ова земља нуди многе авантуре и пејзаж пун природних чуда.

Сазнајте више

Floridi

Сунсхине Стате Флорида нуди многа сјајна и ронилачка места за роњење од тропских острва Флорида Кеис до дубоких олупина брода и кристално чистих извора слатке воде.

Сазнајте више

Indonežanski

Индонезија се сматра једном од најбољих ронилачких дестинација на свету са више од 17.500 острва распоређених на 5.000 километара.

Сазнајте више

Egipat

Арапска Република Египат је држава која се налази у североисточном углу Африке на Средоземном мору на северу и Црвеном мору на истоку.

Сазнајте више

Tajland

Тајланд, Земља осмеха, је радост за истраживање, од љубазног локалног становништва до блиставог пејзажа и нуди неке од најбољих роњења на свету.

Сазнајте више