Постаните ССИ помоћни инструктор тренер данас

Тренери помоћника инструктора припремају помоћне инструкторе да предају академике и спроводе обуку у води. Као помоћни тренер инструктора, такође сте квалификовани да помажете тренерима инструкторима, дајући вам драгоцено искуство на вашем путу инструктора роњења. Када будете спремни, можете завршити семинар за обуку инструктора, што ће вам омогућити да постанете ССИ инструкторски тренер. Започните своје путовање да створите инструкторе роњења данас.

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Квалификујте се за више оцене и проширите своје вештине

Направите последњи корак да бисте достигли врхунац - постаните ССИ инструктор тренер! Али запамтите, учење никада не престаје! Наставите своју каријеру тако што ћете се даље квалификовати у другим категоријама обуке као што су проширени домет и/или роњење на дах. Додатне квалификације ће вам пружити већу разноликост и флексибилност, а истовремено отварају нове могућности прихода.

Чињенице и стандарди обуке

Број академских сесија

 

3

Количина сесија у базену/ограниченој води

 

6

Количина отворених сесија

 

7

Максимална дубина тренинга

 

40 m / 130 ft

Предложено трајање (х)

 

30-45

Предуслови за сертификацију

 

Сертификација ронилачког инструктора

SSI стандарди

Jezici

portuguese (brazil)
Português (Brazil)
chinese (simplified)
简体字
croatian
Hrvatski
dutch
Nederlands
english
English
english-imperial
English US (imperial)
french
Français
german
Deutsch
greek
ελληνικά
italian
Italiano
japanese
日本語
korean
한국어
polish
Polski
portuguese (europe)
Português (Portugal)
russian
Русский
spanish
Español
turkish
Türkçe
ukrainian
українська мова

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истражите могућности каријере за професионалце у роњењу широм света

Престаните да чекате, почните да истражујете свет и претворите своју страст у каријеру! МиДивеГуиде је јединствена база података ронилачких локација са преко 16.000 ронилачких локација, узбудљивим специјалистичким заронима и истакнутим дестинацијама. Ово су места где инструктори роњења и ронилачки мајстори имају одличне могућности за посао! Спремни да живите свој крајњи сан? Погледајте МиДивеГуиде и започните своју ронилачку каријеру данас са ССИ!

Аустралија

Највећи корални гребен на свету, Велики корални гребен је суштина роњења у Аустралији.

Сазнајте више

Meksiko

Роњење у Мексику је искуство светске класе које одузима дах. Ова земља нуди многе авантуре и пејзаж пун природних чуда.

Сазнајте више

Floridi

Сунсхине Стате Флорида нуди многа сјајна и ронилачка места за роњење од тропских острва Флорида Кеис до дубоких олупина брода и кристално чистих извора слатке воде.

Сазнајте више

Indonežanski

Индонезија се сматра једном од најбољих ронилачких дестинација на свету са више од 17.500 острва распоређених на 5.000 километара.

Сазнајте више

Egipat

Арапска Република Египат је држава која се налази у североисточном углу Африке на Средоземном мору на северу и Црвеном мору на истоку.

Сазнајте више

Tajland

Тајланд, Земља осмеха, је радост за истраживање, од љубазног локалног становништва до блиставог пејзажа и нуди неке од најбољих роњења на свету.

Сазнајте више