Напредна обука за роњење на дах

Узимајући напредни ССИ сертификат за роњење на слободу, унапредићете своју авантуру роњења на слободу тако што ћете побољшати своје вештине и научити нове. Истражите своје границе, прелазећи их да бисте пронашли своју праву способност у дубоком плавом мору. ССИ нуди ронилачке дисциплине које одговарају вашој страсти, било да роните са перајама или без пераја. Само изаберите своје фаворите из наших различитих индивидуалних програма и почните данас! Када завршите одређени број специјалних програма ССИ фреедивинг и евидентираних сесија роњења, можете аутоматски да зарадите оцене ССИ Специалти Фреедивер, ССИ Прогрессиве Фреедивер и ССИ Мастер Фреедивер. Ове ССИ оцене за роњење на дах демонстрирају вашу компетенцију у води и граде чврсту основу за будуће авантуре или ССИ професионалну каријеру.

Унапредите своју обуку роњења на слободу уз ССИ

ССИ-јеви напредни сертификати за роњење на слободу су најбољи начин да унапредите своју авантуру роњења. Наставите са обуком роњења на слободу уз SSI Advanced Freediver програм и научите како да постанете ефикаснији у води. Затим, усавршите своју технику роњења на дах у програму SSI Performance Freediver – врхунском у напредном роњењу на дах, где ћете научити вештине које рекордери користе да би ваше циљеве роњења учинили стварношћу. Стицање неколико SSI сертификата за роњење на роњење ће вас приближити постизању престижне оцене Master Freediver . Савладајте роњење са једном перајем уз специјалитет SSI Monofin или откријте најчистији облик роњења на слободу уз SSI Фреедивинг без пераја. SSI олакшава испробавање различитих дисциплина слободног роњења како би вам помогао да пратите своју страст. Постаните јачи, дубљи и мудрији фреедивер уз SSI.

Advanced Freediver

Откријте нове вежбе дисања у слободном роњењу, роните на слободну воду до 30 метара и побољшајте задржавање даха уз непроцењив SSI Advanced Freediver курс. Започните онлајн већ данас!

Сазнајте више

Performance Freediver

Научите технике које се користе у такмичарском роњењу на дах уз ССИ Перформанце Фреедивер курс. Врхунац серије ССИ фреедивер, овај курс роњења на слободу пружиће вам све што вам је потребно да зароните до 40 метара дубине и постигнете своје крајње циљеве роњења.

Сазнајте више

Training Techniques

Научите вежбе које треба да радите код куће и у води да бисте брже напредовали у свом тренингу роњења. Откријте своје предности и слабости и направите персонализовани план тренинга да бисте побољшали свој учинак. Придружите се специјалности ССИ Траининг Тецхникуес!

Сазнајте више

Free Immersion

Проширите своју обуку роњења да бисте били мирнији и сигурнији док роните дубље. Слободно роњење на урањање вас учи да постигнете продужено време роњења уз повећану релаксацију. Откријте овај нови, узбудљиви аспект тренинга роњења на дах данас!

Сазнајте више

Monofin

Откријте свог унутрашњег делфина. Уживајте у повећаној брзини, снази и самопоуздању које долази са пливањем моноперајама. Специјалитет за роњење на дах ССИ Монофин ће вас научити како да максимизирате своју подводну ефикасност и уживате у бољим перформансама роњења. Започните онлајн већ данас!

Сазнајте више

Variable Weight

Постављање рекорда у роњењу на слободу никада није било овако забавно и лако. Придружите се ССИ курсу роњења са променљивом тежином и научите како да конфигуришете безбедно и ефикасно подешавање променљиве тежине да бисте открили тамно плаво, без стреса. Научите нови начин бесплатног роњења - почните данас!

Сазнајте више

No-Fins Freediving

Уроните у слободу и усавршите своју технику роњења уз ССИ-јев курс роњења без пераја. Носите минималну опрему док савладавате своје подводне вештине и развијате висок ниво подводне координације. Започните данас!

Сазнајте више

Постаните професионалац

Наставите своју каријеру тако што ћете постати ССИ Фреедивинг Ассистант Инструцтор. Алтернативно, комбинујте своју обуку роњења на слободу тако што ћете се придружити Инструктору помоћника роњења и курсу за обуку инструктора (ФИТЦ) да бисте дипломирали као ССИ Инструктор роњења на слободу. Постати инструктор роњења на слободу је само почетак узбудљиве каријере.

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истакнуте дестинације идеалне за напредну обуку роњења на дах

Откријте најбоље светске дестинације за роњење уз МиДивеГуиде! Као највећа светска база података ронилачких локација, МиДивеГуиде вас повезује са више од 10.000 ронилачких локација, мапа дивљих животиња и идиличних дестинација на којима можете да роните. Забележите и делите своја роњења на мрежи, инспиришите се другим рониоцима и комбинујте одмор са својим следећим курсом роњења. Започните данас!

Грчка

Грчка је одлична локација за роњење на којој можете истражити воде са невероватном видљивошћу, видети читав низ морског живота и открити олупине.

Сазнајте више

Доминиканска република

Одмор у Доминиканској Републици може бити шта год желите.

Сазнајте више

Малта

Малта се састоји од Малте, Гозоа и Комина, позната је по историјским знаменитостима и врхунском роњењу.

Сазнајте више

Sejšeli

Ако тражите чисте, нетакнуте коралне гребене, кристално чисту воду и беле пешчане плаже без гужве, Сејшели су дестинација за роњење за вас.

Сазнајте више

Бахами

Роњење на Бахамима је узбудљиво искуство. Многе авантуре чекају сваки ниво рониоца.

Сазнајте више

Савезне Државе Микронезије

Рониоци и рониоци из целог света долазе сваке године да посете ова живописна острва, Микронезија.

Сазнајте више