Роњење на Сејшелима

Сејшели су једно од најлепших светских дестинација за тропска острва. Смештење између 4 и 10 степени јужно од екватора обезбеђује топлу воду и температуру ваздуха овде током целе године. Архипелаг је подељен у две главне групе: унутрашња и спољашња острва. Унутрашња острва се састоје од 41 острва на бази гранита са уским обалним појасевима и централним планинским венцима који се уздижу 900 м у ваздух. Корални атоли и гребени чине 71 спољно острво, од којих су многа ненасељена.

Сејшели су дом неких од најбољих роњења на свету. Смештен усред Индијског океана, недалеко од источне обале Африке, овај архипелаг се састоји од 115 острва на површини од 1100 км. Ако тражите чисте, нетакнуте коралне гребене, кристално чисту воду и ненатрпане плаже са белим песком, роњење на Сејшелима нуди управо то. Пошто је половина земље очувана као национални паркови, морски живот на Сејшелима има у изобиљу. Замислите да сте уроњени у топлу, џин бистру воду истражујући масивне гранитне формације, пећине и кањоне прекривене тврдим и меким коралима свих боја дуге. То је оно што је роњење на Сејшелима.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места на Сејшелима

Ронилачке локације које треба посетити на Сејшелима

Чињенице о Сејшелима

Тип прикључка за напајање

 

G

Валута

 

SCR

Jezik

 

en, fr

Електрична енергија

 

240 V / 50 Hz

Временска зона

 

UTC+04:00

Мрежни провајдер

 

Airtel

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!