Прихватите изазов! Постаните сертификовани спасилац

Ако вам је удобно у води и око ње и желите да промените животе људи, придружите се ССИ Лифегуард тиму. Бити спасилац је забаван посао који се награђује, а као професионални ССИ Спасилац, можете се придружити тимовима за безбедност на води широм света или учинити чување спаса својом каријером са пуним радним временом. Не прекидајте тренинг! Наставите своју каријеру тако што ћете постати ССИ учитељ пливања или ССИ Басиц Фреедивинг инструктор и одатле достићи више нивое обуке. Шта год да је ваша страст, имамо ССИ програм обуке који одговара вашим потребама! Почните да градите своју чврсту основу за ССИ Профессионал каријеру већ данас.

Добијте сертификат као спасилац

Наш међународно признати ССИ Лифегуард програм је најбољи начин да започнете и постанете спасилац за базене или водене паркове. Научићете све што вам је потребно да са сигурношћу надгледате, помажете и спашавате жртве у окружењима базена и водених паркова, и стећи ћете сертификат ССИ Лифегуард. Немате већ 18 година? Нема проблема! Бићете сертификовани као помоћник за безбедност на води и добићете надоградњу као спасилац у базену чим напуните осамнаест година. Волите спасавање? Надоградите своју сертификацију додатном обуком и постаните ССИ спасилац на отвореним водама, ССИ спасилац на плажи или чак инструктор спасиоца.

Постаните професионалац

Наставите своју каријеру спасиоца тако што ћете постати инструктор спасиоца. Алтернативно, комбинујте своју обуку са ССИ пливањем тако што ћете се придружити ССИ курсу за инструкторе пливања да бисте дипломирали као учитељ пливања. Постати ССИ професионалац је само почетак узбудљиве каријере.

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истакнуте дестинације које су идеалне за обуку спасилаца

Погледајте МиДивеГуиде, јединствену базу података са више од 10.000 ронилачких локација, мапа дивљих животиња и невероватних дестинација. Овде ћете пронаћи најбоља места за комплетирање сертификата за спасиоца и инспирацију за своју следећу авантуру! Зашто не комбиновати учење како да постанете спасилац са одмором у коме цела породица може да ужива. Почните да стварате животно искуство већ данас!

Немачка

Немачка је нација ронилаца са Балтичким морем, безбројним алпским језерима са кристално чистом водом и затвореним ронилачким центрима.

Сазнајте више

Havaji

Свака могућа врста авантуре може се наћи на "тропском рају" Хавајима, укључујући драматичне назубљене литице, активне вулкане и чисте тиркизне воде.

Сазнајте више

Turska

Одличне локације за роњење у Турској леже на њеним западним и јужним обалама у Егејском Средоземном мору.

Сазнајте више

Italija

Италија је полуострво у јужној Европи, познатог облика чизме које је окружено са три дела Медитерана - нуди разне локације за роњење.

Сазнајте више

Filipinima

Филипини су архипелаг који се састоји од преко 7.000 острва у три главна региона: Лузон, Висајас и Минданао.

Сазнајте више

Maldivi

Острвска држава која се налази на југозападној обали Индије у Индијском океану, Малдиви се састоје од 26 различитих гребена у облику прстена који се називају атоли.

Сазнајте више