Ослободите свог унутрашњег авантуристе – зароните у најбоље светске локације уз ССИ-јев напредни тренинг за роњење

Истражите најбоље светске ронилачке локације уз ССИ-јев напредни тренинг за роњење. Изаберите неки од преко 20 специјалних програма да побољшате своје вештине и зарадите своје бесплатне оцене ССИ Специалти Дивер, Адванцед Опен Ватер Дивер и Мастер Дивер.

Нисте сигурни који програм одабрати? Узмите програм Адванцед Адвентурер и испробајте 5 различитих специјалитета пре него што се посветите комплетном програму обуке. Након тога можете да довршите своје специјалистичке сертификате било када касније када вам одговара. Остварите своје ронилачке снове и истражите најпознатије ронилачке локације на свету уз флексибилни ССИ приступ обуци!

Опширније

Зароните дубље уз ССИ-јев напредни тренинг за роњење на дах – истражите своју праву способност

Побољшајте своје вештине роњења уз помоћ ССИ-јевог напредног или Перформанце Фреедивер-а и откријте нове дисциплине уз Фреедивинг Специалтиес. Бирајте између различитих индивидуалних програма да бисте пронашли своју страст и померили своје границе до нових висина!

Зарадите своје бесплатне оцене ССИ Специалти Фреедивер, Прогрессиве Фреедивер и Мастер Фреедивер тако што ћете похађати специјалне програме и евидентирати сесије роњења. Наставите да тренирате да бисте изградили чврсту основу за своје будуће авантуре и ССИ професионалну каријеру!

Опширније

Идите преко својих граница – истражите нове хоризонте са ССИ-јевим програмима проширеног домета

Започните техничко роњење са ССИ-јевим свеобухватним спектром програма, који покривају све опције као што су Опен-Цирцуит и Ребреатхер Дивинг, као и Сидемоунт. Постаните најбољи од најбољих и доживите узбуђење роњења дубоких гребена и олупина, истраживања пећина и уживања у продуженом времену дна користећи Тримик.

Изаберите из читавог асортимана ССИ Ектендед Ранге програма и унапредите своје вештине и знање на највиши ниво. Идите даље, дубље и даље са ССИ-јевим програмима техничког роњења!

Опширније

Истражите дубине сирене живота уз ССИ-јев напредни тренинг – постаните модел и освојите отворене воде!

Проширите своје вештине сирене и истражите бескрајне могућности уз ССИ-јев напредни тренинг за сирене. Подигните своју обуку на виши ниво уз програме Оцеан Мермаид и Ундерватер Модел. Наставите са тренингом и изградите чврсту основу за своје будуће авантуре.

Подигните своју каријеру на следећи ниво тако што ћете постати ССИ Мермаид Инструктор и напредовати на више нивое обуке предајући Еколошке програме. ССИ нуди широк спектар ССИ програма обуке који задовољавају ваше потребе и интересовања. Почните да градите чврсту основу за своју будућу ССИ професионалну каријеру већ данас!

Опширније

Придружите се ССИ спасилачком тиму – сертификујте се и направите разлику!

Прихватите изазов и постаните сертификовани спасилац са ССИ! Ако волите да будете у близини воде и желите да позитивно утичете на животе људи, придружите се нашем тиму професионалних спасилаца. Уз ССИ, своју страст можете претворити у забавну, награђивану каријеру.

Подигните своју каријеру на следећи ниво тако што ћете постати ССИ учитељ пливања или инструктор роњења и напредујте на више нивое обуке подучавањем програма Реацт Ригхт. ССИ нуди широк спектар ССИ програма обуке који задовољавају ваше потребе и интересовања. Почните да градите чврсту основу за своју будућу ССИ професионалну каријеру већ данас!

Опширније

Роните са сврхом – ССИ-јева обука Public Safety Diving

Припремите се за захтеве јавног безбедносног роњења уз ССИ специјализоване програме. Наши курсеви, попут сертификата рониоца за јавну безбедност и Rescue Team Diver , прилагођени су да вас оспособе за вештине потребне за критичне мисије у изазовним условима. Од савладавања роњења при слабој видљивости до усавршавања техника реаговања на инциденте у води, наша обука осигурава да сте спремни да служите као кључни члан било ког ронилачког тима за јавну безбедност.

Придружите нам се и откључајте свој потенцијал самоувереног и способног рониоца за јавну безбедност са SSI.

Опширније

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!