Нивои препознавања ронилаца

Завршите своју специјалну обуку, идите на роњење и квалификовајте се за бесплатно признање – специјални ронилац, напредни ронилац на отвореном и мастер ронилац

Колико далеко желиш да идеш?

ССИ Специалти обука је први корак ка томе да постанете сигурнији и компетентнији ронилац. Ваш пут почиње одмах након, или чак комбинујући специјалне програме као што су савршена пловност, обогаћени ваздушни нитрокс и/или суво одело током вашег курса Опен Ватер Дивер. Све док су сви садржаји и зарони за обуку завршени, ово је могуће.

Ако ваше интересовање превазилази рекреативно роњење, ССИ такође нуди разне пакете и друге опције за обуку као што су Ектендед Ранге или Фреедивинг. Ваше једино ограничење је ваша амбиција!

Ronilac Otvorenih Voda

Завршите Опен Ватер Дивер курс

Сазнајте више

Specialty Diver

Завршите 2 специјална програма и 12 пријављених роњења

Сазнајте више

Advanced Open Water Diver

Завршите 4 специјална програма и 24 евидентирана роњења

Сазнајте више

Master Diver

Завршите 4 специјална програма плус Дивер Стрес & Ресцуе и 50 пријављених роњења

Сазнајте више

Признање за ронилачко искуство

Било да сте сертификовани преко ССИ или друге агенције за обуку, такође имате право на признање. Сваки пут када достигнете нови број роњења у отвореној води – 100, 300, 500, 1.000 или чак 5.000, аутоматски добијате картицу за дигитално препознавање.

Ове карте симболизују посвећеност, лојалност и изврсност у роњењу. Што више роните, веће је признање које зарађујете. Иако подстичемо учење више за сваку нову авантуру, осим Опен Ватер Дивер-а, није потребна никаква друга обука. Све што треба да урадите је да изађете и зароните!

SSI Recognition Card - the Recognition Diver deserve
Stepen
Zaroni
Картице за препознавање
5
100
Century 100 Diver
6
200
Bronze 200 Diver
7
300
Silver 300 Diver
8
500
Gold 500 Diver
9
1.000
Platinum 1000 Diver
10
5.000
Platinum Pro 5000 Diver