Започните свој ССИ специјалитет бесплатног урањања одмах

Слободно роњење на слободно роњење је јединствена дисциплина роњења у којој се ронилац пење и спушта повлачећи дуж линије за роњење, користећи само своје руке током роњења. Роњење на роњење ће вам помоћи да развијете знање и вештине потребне да се увучете у тамно плаво са пуним самопоуздањем и потпуним комфором. Откријте радост дужих и удобнијих роњења тако што ћете данас зарадити свој ССИ Фрее Иммерсион сертификат специјалности за роњење.

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Чињенице и стандарди обуке

Минимална старост

 

12

Количина отворених сесија

 

2

Максимална дубина тренинга

 

40 m / 120 ft

Предложено трајање (х)

 

6-8

Предуслови за сертификацију

 

Поол Фреедивер (или еквивалентно)

SSI стандарди
Jezici
greek
ελληνικά

Диве дуже и удобније

Ево предности које можете очекивати од похађања овог програма обуке:

Сабери у плавом

Постићи проширене роњење пута са удобност и опуштање

Савладају своје еквализације вештине

Наставите са обуком и зарадите бесплатно признање

Надоградите своје искуство тренинга тако што ћете похађати више специјалних програма и зарадити нове сертификате за роњење. Ово се савршено уклапа у ваш тренутни тренинг! Када завршите одређени број специјалних програма и евидентираних роњења, аутоматски ћете зарадити ове ССИ оцене признања: ССИ Специалти Фреедивер, ССИ Прогрессиве Фреедивер и ССИ Мастер Фреедивер. Одмах наставите са својом специјалном обуком за ССИ и зарадите признање док постајете сигурнији и удобнији ронилац!

Више информација

Предуслови за обуку

ССИ почетни програми – Опен Ватер Дивер, Фреедивер или Мермаид захтевају од ученика да заврше процену фитнеса у води пре тренинга на отвореном. Циљ ове евалуације је да се одреди основни ниво удобности који се састоји од:

Свим Ассессмент

Сурвивал Флоат

Технички захтеви

Да би започели обуку, ученици морају да направе МиССИ профил. Ово се може урадити преко ССИ веб локације на ввв.дивесси.цом/регистер или инсталирањем апликације МиССИ.

Једноставно преузмите апликацију за иОС или Андроид, подесите кориснички профил и приступите свету роњења за неколико минута! Апликација МиССИ безбедно чува све на једном месту, онлајн или офлајн – материјале за обуку, дневник и сертификационе картице. Ово укључује рекреативно роњење, проширени домет, роњење на дах и сирена.

Избор центра за обуку и придруживање

Сваки студент мора изабрати ССИ центар за обуку као свог „партнера за обуку“ током процеса регистрације курса. Афилијација обезбеђује персонализовану услугу и висококвалитетно искуство обуке.

Ученици такође могу да промене припадност или да изаберу да се удруже са више центара за обуку у свом корисничком профилу. Када се придружите Центру за обуку на мрежи или путем апликације МиССИ, уговор о политици приватности ће бити обрађен у складу са ГДПР прописима.

Медицински и административни захтеви

Сваки студент или кандидат мора да попуни тражене ССИ обрасце за евиденцију обуке пре него што учествује у било ком програму обуке ССИ. Обрасце за малолетнике мора прегледати и потписати родитељ или старатељ.

Код одговорног рониоца

ССИ код одговорног рониоца - РоњењеССИ код одговорног рониоца - роњење на дахССИ код одговорног рониоца - роњење са продуженим дометом

Медицинска изјава рониоца и упитник или одобрење лекара за роњење (где је потребно)

Обука о преузимању ризика, ослобађању од одговорности и ослобађању од одговорности и држању безопасног споразума (где је потребно / није применљиво у Европској унији)

Записник о завршеном програму специфичан за програм (који инструктор ради пре сертификације)

Трошкови курса обуке

Обука се састоји од различитих компоненти које се наплаћују појединачно или као пакет у зависности од изабраног Центра за обуку. Компоненте су:

Материјали за обуку / Дигитални комплет

Школарина за академике и обуку у води

Зарони за обуку у отвореној води

Цертифицатион

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истакнуте дестинације идеалне за напредну обуку роњења на дах

Постаните јачи, искуснији ронилац - узмите напредни ССИ сертификат за роњење. Побољшаћете своје вештине роњења, испробати различите технике, открити нове дисциплине роњења и напредовати на дубље нивое овог спорта! Истражите своју страст данас!

Грчка је одлична локација за роњење на којој можете истражити воде са невероватном видљивошћу, видети читав низ морског живота и открити олупине.

Сазнајте више

Доминиканска република

Одмор у Доминиканској Републици може бити шта год желите.

Сазнајте више

Малта

Малта се састоји од Малте, Гозоа и Комина, позната је по историјским знаменитостима и врхунском роњењу.

Сазнајте више

Ако тражите чисте, нетакнуте коралне гребене, кристално чисту воду и беле пешчане плаже без гужве, Сејшели су дестинација за роњење за вас.

Сазнајте више

Роњење на Бахамима је узбудљиво искуство. Многе авантуре чекају сваки ниво рониоца.

Сазнајте више

Савезне Државе Микронезије

Рониоци и рониоци из целог света долазе сваке године да посете ова живописна острва, Микронезија.

Сазнајте више