Роњење у Савезним Државама Микронезије

Микронезија, прави рај за рониоце, званично је позната као Савезне Државе Микронезије. Овај рај је огромна земља која се састоји од 607 малих острва, од којих су сва распоређена широм западног Тихог океана. Четири основне острвске државе чине ову живописну земљу: Похнпеи, Косрае, Цхуук и Иап. Ово је јединствено удаљено место, са лепотом која одузима дах и биодиверзитетом који нећете наћи нигде другде.

Посетите једну од најбољих светских дестинација за роњење: Микронезију. Рониоци и рониоци из целог света долазе сваке године да посете ова живописна острва. Запањујући плитки гребени, узбудљиве пећине и безбројни зидови и спустови део су пејзажа. У Јапу ћете срести манта зраке и истражити многе олупине из Другог светског рата. Извући ћете максимум из свог искуства ако скочите на Ливеабоард у једној од четири примарне острвске државе јер постоји много малих острва тако раширених једно од другог и то ће вам омогућити да видите што је више могуће овог спектакуларног региона .

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места за одлазак у Савезне Државе Микронезије

Ронилачке локације у Савезним Државама Микронезије

Путне информације за Савезне Државе Микронезије

Тип прикључка за напајање

 

A, B

Валута

 

USD

Jezik

 

en

Електрична енергија

 

120 V / 60 Hz

Временска зона

 

UTC+10:00

Мрежни провајдер

 

FSM Telecom

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!