Започните своју специјалност за технике тренинга одмах

Програм ССИ Траининг Тецхникуес ће вам помоћи да откријете своје предности и мане и креирате персонализовани план обуке за роњење на дах. На овом курсу ћете научити неколико драгоцених техника тренинга роњења које ће вам помоћи да побољшате опуштање и продужите време роњења. Брже ћете напредовати у роњењу на слободу тако што ћете постати ефикаснији и научити савете и трикове које професионалци користе. Програм роњења на слободно од ССИ-ја Траининг Тецхникуес ће вам помоћи да откријете следећи ниво у тренингу задржавања даха. Зарадите своју специјализацију из технике обуке данас.

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Чињенице и стандарди обуке

Минимална старост

 

12

Број академских сесија

 

4

Количина сесија у базену/ограниченој води

 

2

Максимална дубина тренинга

 

0 m / 0 ft

Предложено трајање (х)

 

6-8

Предуслови за сертификацију

 

Поол Фреедивер (или еквивалентно)

SSI стандарди
Jezici
portuguese (brazil)
Português (Brazil)
chinese (simplified)
简体字
czech
Česky
danish
Dansk
dutch
Nederlands
english
English
english-imperial
English US (imperial)
french
Français
german
Deutsch
greek
ελληνικά
hebrew
עברית
italian
Italiano
japanese
日本語
korean
한국어
spanish (latin america)
Español (Latin America)
norwegian
Norsk (Bokmål)
polish
Polski
portuguese (europe)
Português (Portugal)
russian
Русский
spanish
Español
swedish
Svenska
thai
ภาษาไทย
turkish
Türkçe
ukrainian
українська мова

Таке задржавања ваздуха на виши ниво

Ево предности које можете очекивати од похађања овог програма обуке:

Направите брже напредовали у роњењу на дах

Савладају најпопуларнијих појмова за обуку у роњењу на дах

Откријте своје предности и слабости, и да направите персонализовану план обуке

Наставите са обуком и зарадите бесплатно признање

Надоградите своје искуство у обуци роњења уз помоћ више специјалних програма. Ово се савршено уклапа у ваш тренутни тренинг! Када завршите одређени број специјалних програма и евидентираних роњења, аутоматски ћете зарадити ове ССИ оцене признања: ССИ Специалти Фреедивер, ССИ Прогрессиве Фреедивер и ССИ Мастер Фреедивер. Одмах наставите са својом специјалном обуком за ССИ и зарадите признање док постајете сигурнији и удобнији ронилац!

Више информација

Предуслови за обуку

ССИ почетни програми – Опен Ватер Дивер, Фреедивер или Мермаид захтевају од ученика да заврше процену фитнеса у води пре тренинга на отвореном. Циљ ове евалуације је да се одреди основни ниво удобности који се састоји од:

Свим Ассессмент

Сурвивал Флоат

Технички захтеви

Да би започели обуку, ученици морају да направе МиССИ профил. Ово се може урадити преко ССИ веб локације на ввв.дивесси.цом/регистер или инсталирањем апликације МиССИ.

Једноставно преузмите апликацију за иОС или Андроид, подесите кориснички профил и приступите свету роњења за неколико минута! Апликација МиССИ безбедно чува све на једном месту, онлајн или офлајн – материјале за обуку, дневник и сертификационе картице. Ово укључује рекреативно роњење, проширени домет, роњење на дах и сирена.

Избор центра за обуку и придруживање

Сваки студент мора изабрати ССИ центар за обуку као свог „партнера за обуку“ током процеса регистрације курса. Афилијација обезбеђује персонализовану услугу и висококвалитетно искуство обуке.

Ученици такође могу да промене припадност или да изаберу да се удруже са више центара за обуку у свом корисничком профилу. Када се придружите Центру за обуку на мрежи или путем апликације МиССИ, уговор о политици приватности ће бити обрађен у складу са ГДПР прописима.

Медицински и административни захтеви

Сваки студент или кандидат мора да попуни тражене ССИ обрасце за евиденцију обуке пре него што учествује у било ком програму обуке ССИ. Обрасце за малолетнике мора прегледати и потписати родитељ или старатељ.

Код одговорног рониоца

ССИ код одговорног рониоца - РоњењеССИ код одговорног рониоца - роњење на дахССИ код одговорног рониоца - роњење са продуженим дометом

Медицинска изјава рониоца и упитник или одобрење лекара за роњење (где је потребно)

Обука о преузимању ризика, ослобађању од одговорности и ослобађању од одговорности и држању безопасног споразума (где је потребно / није применљиво у Европској унији)

Записник о завршеном програму специфичан за програм (који инструктор ради пре сертификације)

Трошкови курса обуке

Обука се састоји од различитих компоненти које се наплаћују појединачно или као пакет у зависности од изабраног Центра за обуку. Компоненте су:

Материјали за обуку / Дигитални комплет

Школарина за академике и обуку у води

Зарони за обуку у отвореној води

Цертифицатион

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истакнуте дестинације идеалне за напредну обуку роњења на дах

Постаните јачи, искуснији ронилац - узмите напредни ССИ сертификат за роњење. Побољшаћете своје вештине роњења, испробати различите технике, открити нове дисциплине роњења и напредовати на дубље нивое овог спорта! Истражите своју страст данас!

Грчка је одлична локација за роњење на којој можете истражити воде са невероватном видљивошћу, видети читав низ морског живота и открити олупине.

Сазнајте више

Доминиканска република

Одмор у Доминиканској Републици може бити шта год желите.

Сазнајте више

Малта

Малта се састоји од Малте, Гозоа и Комина, позната је по историјским знаменитостима и врхунском роњењу.

Сазнајте више

Ако тражите чисте, нетакнуте коралне гребене, кристално чисту воду и беле пешчане плаже без гужве, Сејшели су дестинација за роњење за вас.

Сазнајте више

Роњење на Бахамима је узбудљиво искуство. Многе авантуре чекају сваки ниво рониоца.

Сазнајте више

Савезне Државе Микронезије

Рониоци и рониоци из целог света долазе сваке године да посете ова живописна острва, Микронезија.

Сазнајте више