Постаните сертификовани Реацт Ригхт Специалти ронилац

Реацт Ригхт је ССИ-јев курс за прво реаговање у хитним случајевима и пружа вам обуку и знање које вам је потребно да делујете као прва особа у хитној медицинској помоћи. У овом флексибилном ронилачком програму, можете изабрати које предмете желите да научите, укључујући примарну процену, прву помоћ, ЦПР и технике примарне стабилизације. Такође можете научити о администрацији кисеоника у хитним случајевима роњења и основама аутоматског екстерног дефибрилатора (АЕД). Користећи комбинацију академских сесија и сценарија практичне обуке, овај програм ће вам дати алате и самопоуздање које су вам потребне за хитан одговор. До тренутка када будете сертификовани, моћи ћете да делујете као хитна помоћ, пружате прву помоћ и ЦПР, дајете кисеоник и пружате подршку АЕД-у у хитној медицинској помоћи. Зарадите своју ССИ Реацт Ригхт сертификат специјалности. Започните данас!

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Чињенице и стандарди обуке

Минимална старост

 

12

Број академских сесија

 

6

Максимална дубина тренинга

 

0 m / 0 ft

Предложено трајање (х)

 

8-12

Предуслови за сертификацију

 

Нема предуслова за сертификацију

SSI стандарди
Jezici
portuguese (brazil)
Português (Brazil)
chinese (simplified)
简体字
croatian
Hrvatski
danish
Dansk
dutch
Nederlands
english
English
english-imperial
English US (imperial)
finnish
Suomi
french
Français
german
Deutsch
greek
ελληνικά
italian
Italiano
japanese
日本語
korean
한국어
polish
Polski
portuguese (europe)
Português (Portugal)
russian
Русский
spanish
Español
swedish
Svenska
turkish
Türkçe
ukrainian
українська мова

Будите обучени и сигурни живот

Ево предности које можете очекивати од похађања овог програма обуке:

Повећајте своје самопоуздање тако што ћете разумети како да се носите са повредама везаним за роњење

Научите одговарајуће технике да помогнете другима у ЦПР-у и првој помоћи

Постаните вешти у примени кисеоника у хитним случајевима

Постаните професионалац

Наставите своју каријеру тако што ћете постати Дивемастер и даље се квалификовати као помоћни инструктор. Алтернативно, комбинујте своју обуку тако што ћете се придружити курсу за обуку помоћника инструктора и инструктора (ИТЦ) да бисте сада дипломирали као инструктор отворених вода. Постати инструктор роњења само је почетак узбудљиве каријере.

Више информација

Предуслови за обуку

ССИ почетни програми – Опен Ватер Дивер, Фреедивер или Мермаид захтевају од ученика да заврше процену фитнеса у води пре тренинга на отвореном. Циљ ове евалуације је да се одреди основни ниво удобности који се састоји од:

Свим Ассессмент

Сурвивал Флоат

Технички захтеви

Да би започели обуку, ученици морају да направе МиССИ профил. Ово се може урадити преко ССИ веб локације на ввв.дивесси.цом/регистер или инсталирањем апликације МиССИ.

Једноставно преузмите апликацију за иОС или Андроид, подесите кориснички профил и приступите свету роњења за неколико минута! Апликација МиССИ безбедно чува све на једном месту, онлајн или офлајн – материјале за обуку, дневник и сертификационе картице. Ово укључује рекреативно роњење, проширени домет, роњење на дах и сирена.

Избор центра за обуку и придруживање

Сваки студент мора изабрати ССИ центар за обуку као свог „партнера за обуку“ током процеса регистрације курса. Афилијација обезбеђује персонализовану услугу и висококвалитетно искуство обуке.

Ученици такође могу да промене припадност или да изаберу да се удруже са више центара за обуку у свом корисничком профилу. Када се придружите Центру за обуку на мрежи или путем апликације МиССИ, уговор о политици приватности ће бити обрађен у складу са ГДПР прописима.

Медицински и административни захтеви

Сваки студент или кандидат мора да попуни тражене ССИ обрасце за евиденцију обуке пре него што учествује у било ком програму обуке ССИ. Обрасце за малолетнике мора прегледати и потписати родитељ или старатељ.

Код одговорног рониоца

ССИ код одговорног рониоца - РоњењеССИ код одговорног рониоца - роњење на дахССИ код одговорног рониоца - роњење са продуженим дометом

Медицинска изјава рониоца и упитник или одобрење лекара за роњење (где је потребно)

Обука о преузимању ризика, ослобађању од одговорности и ослобађању од одговорности и држању безопасног споразума (где је потребно / није применљиво у Европској унији)

Записник о завршеном програму специфичан за програм (који инструктор ради пре сертификације)

Трошкови курса обуке

Обука се састоји од различитих компоненти које се наплаћују појединачно или као пакет у зависности од изабраног Центра за обуку. Компоненте су:

Материјали за обуку / Дигитални комплет

Школарина за академике и обуку у води

Зарони за обуку у отвореној води

Цертифицатион

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истакнуте дестинације које су идеалне за напредно роњење

Испробајте низ стилова роњења, побољшајте своје вештине и стекните искуство које вам је потребно за истраживање најбољих светских локација за роњење. Без обзира на вашу страст роњења, имамо ССИ програм напредне обуке за вас. Набавите ССИ Специалти сертификате да бисте постали безбедан и удобан ронилац.

Havaji

Свака могућа врста авантуре може се наћи на "тропском рају" Хавајима, укључујући драматичне назубљене литице, активне вулкане и чисте тиркизне воде.

Сазнајте више

Хрватска

Историјски богата држава југоисточне Европе, која граничи са Јадранским морем, Хрватску називају „земљом хиљаду острва“.

Сазнајте више

Белизе

Белизе има други највећи корални гребен на свету и стога нуди неке од најбољих места за роњење на свету.

Сазнајте више

Filipinima

Филипини су архипелаг који се састоји од преко 7.000 острва у три главна региона: Лузон, Висајас и Минданао.

Сазнајте више

Mauricijus

Маурицијус, острво неупоредиве лепоте, дом је неких од највећих светских коралних гребена и морског живота који су икада виђени.

Сазнајте више

Maldivi

Острвска држава која се налази на југозападној обали Индије у Индијском океану, Малдиви се састоје од 26 различитих гребена у облику прстена који се називају атоли.

Сазнајте више