Роњење у Хондурасу

Авантура чека иза сваког угла Хондураса. Ово је једна од већих земаља Централне Америке, омеђена Карипским океаном на северној и источној обали, са малим комадом који се налази на Пацифику на југу. Прошетајте планинама прекривеним бујним тропским кишним шумама, сплавите се низ Рио Кангрејал, истражите древне мајанске рушевине Копана, вините се изнад шарених коралних гребена или шетајте дуж белих пешчаних плажа, могућности су неограничене.

У поређењу са другим жариштима за роњење на Карибима, Хондурас је једнако добар, па чак и бољи од неких локација, али са том предношћу што може бити упола нижи и много мање гужве. Вода је кристална и топла током целе године. Видљивост је велика и понекад досеже до 46 метара (150 стопа). Седење на другом највећем коралном гребену на свету чини роњење спектакуларним. Свако острво нуди различиту врсту авантуре, са најбољим роњењем на Роатану, најпопуларнијем острву, и Утили. Ако желите да изађете „с утабаних стаза“, онда је острво Гуанаја за вас.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места у Хондурасу

Ронилачке локације у Хондурасу

Путне информације за Хондурас

Тип прикључка за напајање

 

A, B

Валута

 

HNL

Jezik

 

es

Електрична енергија

 

120 V / 60 Hz

Временска зона

 

UTC-06:00

Мрежни провајдер

 

SERCOM/CLARO

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!