Постаните ССИ инструктор роњења на дах данас

Да ли сањате о каријери на узбудљивој дестинацији? Придружите се све већем броју ССИ професионалаца који шире авантуристички, узбудљиви стил живота на слободно роњење као ССИ инструктор роњења. ССИ инструктори роњења на слободу су најбољи инструктори роњења на дах у индустрији, који користе иновативне технике тренинга да уведу подводне ентузијасте у свет роњења на дах. Као сертификовани ССИ инструктор роњења на слободу, упознаћете нове рониоце са основним вежбама задржавања даха подучавањем свих почетних програма и специјалности ССИ Фрее Иммерсион анд Траининг Тецхникуес.

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Квалификујте се за више оцене и унапредите своју каријеру

Квалификујте се за различите оцене специјалног инструктора у комбинацији са вашим курсом за обуку инструктора роњења! Предавање специјалитета који вас највише занимају је одлична забава и савршена прилика да остварите више прихода као ССИ инструктор. Али то није све. Померањем ССИ обуке на свим нивоима, аутоматски се квалификујете за ССИ Профессионал Рецогнитион оцене и прикупљате вредне Про Ревардс за сваку издату сертификацију. Ове Про награде вреде правог новца и могу се користити за унапређење ваше каријере!

Чињенице и стандарди обуке

Број академских сесија

 

8

Количина сесија у базену/ограниченој води

 

5

Количина отворених сесија

 

4

Максимална дубина тренинга

 

30 m / 90 ft

Предложено трајање (х)

 

70

Предуслови за сертификацију

 

Комплетна процена способности кандидата за воду, Адванцед Фреедивер (или еквивалентан), Basic Freediving Instructor

SSI стандарди

Jezici

english
English

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истражите могућности каријере за професионалце у роњењу широм света

Престаните да чекате, почните да истражујете свет и претворите своју страст у каријеру! МиДивеГуиде је јединствена база података ронилачких локација са преко 16.000 ронилачких локација, узбудљивим специјалистичким заронима и истакнутим дестинацијама. Ово су места где инструктори роњења и ронилачки мајстори имају одличне могућности за посао! Спремни да живите свој крајњи сан? Погледајте МиДивеГуиде и започните своју ронилачку каријеру данас са ССИ!

Floridi

Сунсхине Стате Флорида нуди многа сјајна и ронилачка места за роњење од тропских острва Флорида Кеис до дубоких олупина брода и кристално чистих извора слатке воде.

Сазнајте више

Havaji

Свака могућа врста авантуре може се наћи на "тропском рају" Хавајима, укључујући драматичне назубљене литице, активне вулкане и чисте тиркизне воде.

Сазнајте више

Грчка

Грчка је одлична локација за роњење на којој можете истражити воде са невероватном видљивошћу, видети читав низ морског живота и открити олупине.

Сазнајте више

Mozambiku

Мозамбик има невероватне морске паркове на мору као што је Национални парк Квиримбас

Сазнајте више

Filipinima

Филипини су архипелаг који се састоји од преко 7.000 острва у три главна региона: Лузон, Висајас и Минданао.

Сазнајте више

Fidћi

Архипелаг Фиџија је светска престоница меких корала, због својих 80 различитих врста меких корала које могу пронаћи рониоци из целог света.

Сазнајте више