Роњење у Немачкој

Смештена усред Европе, Немачка је дивна дестинација за све заинтересоване за природу, трећина земље је прекривена шумама и шумама. Поред замкова и елегантних градова, има и плаже са белим песком, прелепа острва и наравно велики део планина. Коначно, као знак бурне прошлости земље, њен главни град – тренутно Берлин – променио се седам пута кроз своју историју.

Можда се чини да је тешко поверовати због ограниченог дела обале, али Немачка је нација ронилаца. Не само да је оивичено Балтиком, већ је и дом безбројних алпских језера са кристално чистом водом, па чак и „затвореним ронилачким центрима“ за оне који желе да усаврше своје вештине. Ако волите роњење на олупинама, бићете овде у рају са олупинама из Другог светског рата које пуне Балтик и пружају фасцинантну авантуру. Али већина роњења ће се вероватно одвијати у планинским језерима где цвета слатководни живот, а позадина сваког роњења одузима дах.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Представљена места у Немачкој

Južna Nemačka

Често описиван као да личи на Дизнијеву бајку, сликовити пејзаж јужне Немачке укључује многе од најпознатијих места у Немачкој.

Сазнајте више

Severna Nemačka

Немачка је пуна доброг роњења, било да желите да роните у Северном или Балтичком мору, испробате језеро или два или чак идите у затворени ронилачки центар.

Сазнајте више

Centralna Nemačka

Ако сте заинтересовани за подводну флору и фауну, Централна Немачка би требало да вас забавља данима.

Сазнајте више

Ронилачке локације у Немачкој

Путне информације за Немачку

Тип прикључка за напајање

 

C, E, F

Аеродроми

 

SXF, TXL, FRA, MUC, NUE, STR

Валута

 

EUR

Jezik

 

de

Електрична енергија

 

230 V / 50 Hz

Временска зона

 

UTC+01:00

Мрежни провајдер

 

E-Plus, O2, T-mobile/Telekom, Vodafone D2

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!