Постаните сертификовани ронилац Open Water Diver sa SSI

Овај глобално признати програм сертификације је најбољи начин да започнете своје доживотне авантуре као сертификовани ронилац. Персонализовани тренинг се комбинује са вежбама у води како би се осигурало да имате вештине и искуство које су вам потребне да постанете заиста удобни под водом. Добићете ССИ Опен Ватер Дивер сертификат.

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Чињенице и стандарди обуке

Минимална старост

 

10

Број академских сесија

 

6

Количина сесија у базену/ограниченој води

 

6

Количина отворених сесија

 

4

Максимална дубина тренинга

 

18 m / 60 ft

Предложено трајање (х)

 

16-32

Предуслови за сертификацију

 

Прикладан за пливање, Нема предуслова за сертификацију

SSI стандарди
Jezici
portuguese (brazil)
Português (Brazil)
bulgarian
Български език/Bălgarski esik
catalan
Català
chinese (simplified)
简体字
croatian
Hrvatski
czech
Česky
danish
Dansk
dutch
Nederlands
english
English
english-imperial
English US (imperial)
finnish
Suomi
french
Français
german
Deutsch
greek
ελληνικά
hebrew
עברית
hungarian
Magyar
indonesian
Bahasa Indonesia
italian
Italiano
japanese
日本語
korean
한국어
norwegian
Norsk (Bokmål)
polish
Polski
portuguese (europe)
Português (Portugal)
romanian
română
russian
Русский
serbian
Srpski
slovak
Slovenský jazyk
spanish
Español
swedish
Svenska
thai
ภาษาไทย
turkish
Türkçe
ukrainian
українська мова
vietnamese
Tiếng Việt

Ваша авантура почиње ОВДЕ

Ево предности које можете очекивати од похађања овог програма обуке:

Откријте потпуно нови свет скривен испод површине

Сазнајте више о новим срединама и егзотичним нове врсте

Доживите скоро лаганог осећај лета

Надоградите своју обуку

Надоградите своје искуство тренинга са савршеним спојем! Следећи програми се могу комбиновати са вашом обуком ССИ Опен Ватер Дивер. Вештине и искуство су ваше карте за роњење на најбољим светским локацијама за роњење. Када завршите одређени број специјалних програма и евидентираних роњења, такође ћете аутоматски зарадити ССИ оцене признавања – ССИ Специалти Дивер, ССИ Адванцед Опен Ватер Дивер и ССИ Мастер Дивер. Започните своју ССИ Специалти обуку одмах и зарадите признање док постајете сигуран и удобан ронилац!

Више информација

Предуслови за обуку

ССИ почетни програми – Опен Ватер Дивер, Фреедивер или Мермаид захтевају од ученика да заврше процену фитнеса у води пре тренинга на отвореном. Циљ ове евалуације је да се одреди основни ниво удобности који се састоји од:

Свим Ассессмент

Сурвивал Флоат

Технички захтеви

Да би започели обуку, ученици морају да направе МиССИ профил. Ово се може урадити преко ССИ веб локације на ввв.дивесси.цом/регистер или инсталирањем апликације МиССИ.

Једноставно преузмите апликацију за иОС или Андроид, подесите кориснички профил и приступите свету роњења за неколико минута! Апликација МиССИ безбедно чува све на једном месту, онлајн или офлајн – материјале за обуку, дневник и сертификационе картице. Ово укључује рекреативно роњење, проширени домет, роњење на дах и сирена.

Избор центра за обуку и придруживање

Сваки студент мора изабрати ССИ центар за обуку као свог „партнера за обуку“ током процеса регистрације курса. Афилијација обезбеђује персонализовану услугу и висококвалитетно искуство обуке.

Ученици такође могу да промене припадност или да изаберу да се удруже са више центара за обуку у свом корисничком профилу. Када се придружите Центру за обуку на мрежи или путем апликације МиССИ, уговор о политици приватности ће бити обрађен у складу са ГДПР прописима.

Медицински и административни захтеви

Сваки студент или кандидат мора да попуни тражене ССИ обрасце за евиденцију обуке пре него што учествује у било ком програму обуке ССИ. Обрасце за малолетнике мора прегледати и потписати родитељ или старатељ.

Код одговорног рониоца

ССИ код одговорног рониоца - РоњењеССИ код одговорног рониоца - роњење на дахССИ код одговорног рониоца - роњење са продуженим дометом

Медицинска изјава рониоца и упитник или одобрење лекара за роњење (где је потребно)

Обука о преузимању ризика, ослобађању од одговорности и ослобађању од одговорности и држању безопасног споразума (где је потребно / није применљиво у Европској унији)

Записник о завршеном програму специфичан за програм (који инструктор ради пре сертификације)

Трошкови курса обуке

Обука се састоји од различитих компоненти које се наплаћују појединачно или као пакет у зависности од изабраног Центра за обуку. Компоненте су:

Материјали за обуку / Дигитални комплет

Школарина за академике и обуку у води

Зарони за обуку у отвореној води

Цертифицатион

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истакнуте дестинације идеалне за почетнике у ролању

Погледајте МиДивеГуиде; јединствена база података ронилачких локација са више од 10.000 ронилачких локација, укључујући мапе дивљих животиња и специјализирана роњења. Пронађите врхунске дестинације за свој ниво обуке и почните да роните већ данас. Будите инспирисани нашим истакнутим дестинацијама и комбинујте учење како да роните са одмором у коме цела породица може да ужива!

Australija

Аустралија нуди велику разноликост ронилачких авантура, од тропског роњења на северу, до роњења у хладној води, истраживања олупина брода и коралних гребена.

Сазнајте више

Meksiko

Роњење у Мексику је искуство светске класе које одузима дах. Ова земља нуди многе авантуре и пејзаж пун природних чуда.

Сазнајте више

Floridi

Сунсхине Стате Флорида нуди многа сјајна и ронилачка места за роњење од тропских острва Флорида Кеис до дубоких олупина брода и кристално чистих извора слатке воде.

Сазнајте више

Indonežanski

Индонезија се сматра једном од најбољих ронилачких дестинација на свету са више од 17.500 острва распоређених на 5.000 километара.

Сазнајте више

Egipat

Арапска Република Египат је држава која се налази у североисточном углу Африке на Средоземном мору на северу и Црвеном мору на истоку.

Сазнајте више

Tajland

Тајланд, Земља осмеха, је радост за истраживање, од љубазног локалног становништва до блиставог пејзажа и нуди неке од најбољих роњења на свету.

Сазнајте више