Започните своју ССИ Фреедивер сертификацију данас

Када постанете ССИ Фреедивер, отварате врата могућностима за роњење широм света. Научити да рони на слободно са ССИ је лакше него што мислите. У овом програму се комбинују онлајн обука, сесије у базену/затвореној води и роњење у отвореној води како би вам помогли да за кратко време постанете самоуверен и сигуран ронилац. Када добијете сертификат, можете да роните са другаром у отвореној води до дубине од 20 метара и истражите разне задивљујуће подводне екосистеме широм света. Започните са својим ССИ Фреедивер курсом на мрежи данас!

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Чињенице и стандарди обуке

Минимална старост

 

12

Број академских сесија

 

4

Количина сесија у базену/ограниченој води

 

2

Количина отворених сесија

 

4

Максимална дубина тренинга

 

20 m / 65 ft

Предложено трајање (х)

 

16-20

Предуслови за сертификацију

 

Прикладан за пливање, Нема предуслова за сертификацију

SSI стандарди
Jezici
portuguese (brazil)
Português (Brazil)
chinese (simplified)
简体字
czech
Česky
danish
Dansk
dutch
Nederlands
english
English
english-imperial
English US (imperial)
french
Français
german
Deutsch
greek
ελληνικά
hebrew
עברית
italian
Italiano
japanese
日本語
korean
한국어
norwegian
Norsk (Bokmål)
polish
Polski
portuguese (europe)
Português (Portugal)
russian
Русский
spanish
Español
swedish
Svenska
thai
ภาษาไทย
turkish
Türkçe
ukrainian
українська мова

Нови свет, један дах

Ево предности које можете очекивати од похађања овог програма обуке:

Научите да удобно задржите дах

Истражите свет под водом у једном даху

Откријте свој прави потенцијал задржавања даха

Надоградите своју обуку

Надоградите своје искуство тренинга са савршеним спојем! ССИ Адванцед Фреедивер и следећи програми се могу комбиновати са вашом обуком за ССИ Фреедивер. Вештине и искуство су ваше карте за роњење на најбољим светским локацијама за роњење. Када завршите одређени број специјалних програма и евидентираних ронилачких сесија, можете аутоматски да зарадите ове ССИ оцене признања: ССИ Специалти Фреедивер, ССИ Прогрессиве Фреедивер и ССИ Мастер Фреедивер. Започните своју ССИ Специалти обуку одмах и зарадите признања док постајете сигурнији и удобнији ронилац!

Више информација

Предуслови за обуку

ССИ почетни програми – Опен Ватер Дивер, Фреедивер или Мермаид захтевају од ученика да заврше процену фитнеса у води пре тренинга на отвореном. Циљ ове евалуације је да се одреди основни ниво удобности који се састоји од:

Свим Ассессмент

Сурвивал Флоат

Технички захтеви

Да би започели обуку, ученици морају да направе МиССИ профил. Ово се може урадити преко ССИ веб локације на ввв.дивесси.цом/регистер или инсталирањем апликације МиССИ.

Једноставно преузмите апликацију за иОС или Андроид, подесите кориснички профил и приступите свету роњења за неколико минута! Апликација МиССИ безбедно чува све на једном месту, онлајн или офлајн – материјале за обуку, дневник и сертификационе картице. Ово укључује рекреативно роњење, проширени домет, роњење на дах и сирена.

Избор центра за обуку и придруживање

Сваки студент мора изабрати ССИ центар за обуку као свог „партнера за обуку“ током процеса регистрације курса. Афилијација обезбеђује персонализовану услугу и висококвалитетно искуство обуке.

Ученици такође могу да промене припадност или да изаберу да се удруже са више центара за обуку у свом корисничком профилу. Када се придружите Центру за обуку на мрежи или путем апликације МиССИ, уговор о политици приватности ће бити обрађен у складу са ГДПР прописима.

Медицински и административни захтеви

Сваки студент или кандидат мора да попуни тражене ССИ обрасце за евиденцију обуке пре него што учествује у било ком програму обуке ССИ. Обрасце за малолетнике мора прегледати и потписати родитељ или старатељ.

Код одговорног рониоца

ССИ код одговорног рониоца - РоњењеССИ код одговорног рониоца - роњење на дахССИ код одговорног рониоца - роњење са продуженим дометом

Медицинска изјава рониоца и упитник или одобрење лекара за роњење (где је потребно)

Обука о преузимању ризика, ослобађању од одговорности и ослобађању од одговорности и држању безопасног споразума (где је потребно / није применљиво у Европској унији)

Записник о завршеном програму специфичан за програм (који инструктор ради пре сертификације)

Трошкови курса обуке

Обука се састоји од различитих компоненти које се наплаћују појединачно или као пакет у зависности од изабраног Центра за обуку. Компоненте су:

Материјали за обуку / Дигитални комплет

Школарина за академике и обуку у води

Зарони за обуку у отвореној води

Цертифицатион

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истакнуте дестинације идеалне за фреедивинг почетнике

Погледајте МиДивеГуиде - највећу светску базу података ронилачких локација са више од 10.000 локација за роњење, укључујући мапе дивљих животиња и узбудљива специјалистичка роњења. Откријте идиличне дестинације на којима можете да почнете да роните на дах и добијете сертификат за рониоца. Комбинујте одмор са тренингом и створите доживотно искуство које никада нећете заборавити. Почните да планирате данас!

Аустралија

Највећи корални гребен на свету, Велики корални гребен је суштина роњења у Аустралији.

Сазнајте више

Хрватска

Историјски богата држава југоисточне Европе, која граничи са Јадранским морем, Хрватску називају „земљом хиљаду острва“.

Сазнајте више

Белизе

Белизе има други највећи корални гребен на свету и стога нуди неке од најбољих места за роњење на свету.

Сазнајте више

Цурацао

Очекујте шарене коралне гребене само на кратко пливајте од копна и богат подводни живот на Курасау.

Сазнајте више

Кајманска острва

Нека од најбољих роњења на Карибима могу се обавити на Кајманским острвима која нуде безброј импресивних локација за роњење.

Сазнајте више

Бонаире

Бонаире је испуњен упечатљивим природним лепотама и нетакнутим водама, што га чини идеалном дестинацијом за роњење.

Сазнајте више