Постаните ЦЦР Хипокиц Тримик Ронилац

ССИ ЦЦР Хипокиц Тримик програм пружа рониоцима знање и искуство потребно за самостално планирање и спровођење неограничених тримик декомпресијских роњења до максималне дубине од 100 метара користећи ребреатхер са затвореним кругом и најмање три цилиндра за спасавање. Овај дубински ронилачки програм затвореног круга је и физички и психички изазован, има највиши ниво признања у индустрији и одражава вашу посвећеност и искуство рониоца. Са безбедношћу на челу филозофије ССИ обуке, овај програм специфичан за јединицу ће обезбедити детаљније академске теме као што су густина гаса, протоколи за спасавање тима и процедуре експедиције како би се омогућило безбедно роњење. Овај програм специфичан за јединицу доступан је на рЕво, СФ2, АП Инспиратион, Посеидон, Присм 2 или ЈЈ ребреатхер-у и користи само тримик као гас за дисање за смањење густине гаса.

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Чињенице и стандарди обуке

Број академских сесија

 

5

Количина сесија у базену/ограниченој води

 

1

Количина отворених сесија

 

6

Максимална дубина тренинга

 

100 m / 330 ft

Предложено трајање (х)

 

30

Jezici
english
English
italian
Italiano
korean
한국어

Дубље, даље и ДУЖЕ

Ево предности које можете очекивати од похађања овог програма обуке:

Врхунац ЦЦР роњења

Узмите тимски рад вештине до екстрема

Стекну вештине и искуство у обавези да скокова експедиција нивоу

Идите даље на свој Ребреатхер тренинг

Као сертификовани ЦЦР Хипокиц Тримик ронилац, стекли сте најизазовнији сертификат за роњење са ребреатхером са затвореним кругом у индустрији. Обука за вашу јединицу на рЕво, СФ2, АП Инспиратион, Посеидон, Присм2 или ЈЈ ребреатхер може вас одвести у скоро свако подводно окружење. Проширите своје ребреатхер роњење да бисте истражили окружење изнад главе помоћу ССИ-јевих програма Цаве Дивинг и Врецк Дивинг. Или испробајте полу-затворени ребреатхер са СЦР програмом проширеног домета. Са нашим асортиманом ронилачких програма за ребреатхер, нема ограничења за ваше ронилачке амбиције и циљеве.

Више информација

Предуслови за обуку

ССИ почетни програми – Опен Ватер Дивер, Фреедивер или Мермаид захтевају од ученика да заврше процену фитнеса у води пре тренинга на отвореном. Циљ ове евалуације је да се одреди основни ниво удобности који се састоји од:

Свим Ассессмент

Сурвивал Флоат

Технички захтеви

Да би започели обуку, ученици морају да направе МиССИ профил. Ово се може урадити преко ССИ веб локације на ввв.дивесси.цом/регистер или инсталирањем апликације МиССИ.

Једноставно преузмите апликацију за иОС или Андроид, подесите кориснички профил и приступите свету роњења за неколико минута! Апликација МиССИ безбедно чува све на једном месту, онлајн или офлајн – материјале за обуку, дневник и сертификационе картице. Ово укључује рекреативно роњење, проширени домет, роњење на дах и сирена.

Избор центра за обуку и придруживање

Сваки студент мора изабрати ССИ центар за обуку као свог „партнера за обуку“ током процеса регистрације курса. Афилијација обезбеђује персонализовану услугу и висококвалитетно искуство обуке.

Ученици такође могу да промене припадност или да изаберу да се удруже са више центара за обуку у свом корисничком профилу. Када се придружите Центру за обуку на мрежи или путем апликације МиССИ, уговор о политици приватности ће бити обрађен у складу са ГДПР прописима.

Медицински и административни захтеви

Сваки студент или кандидат мора да попуни тражене ССИ обрасце за евиденцију обуке пре него што учествује у било ком програму обуке ССИ. Обрасце за малолетнике мора прегледати и потписати родитељ или старатељ.

Код одговорног рониоца

ССИ код одговорног рониоца - РоњењеССИ код одговорног рониоца - роњење на дахССИ код одговорног рониоца - роњење са продуженим дометом

Медицинска изјава рониоца и упитник или одобрење лекара за роњење (где је потребно)

Обука о преузимању ризика, ослобађању од одговорности и ослобађању од одговорности и држању безопасног споразума (где је потребно / није применљиво у Европској унији)

Записник о завршеном програму специфичан за програм (који инструктор ради пре сертификације)

Трошкови курса обуке

Обука се састоји од различитих компоненти које се наплаћују појединачно или као пакет у зависности од изабраног Центра за обуку. Компоненте су:

Материјали за обуку / Дигитални комплет

Школарина за академике и обуку у води

Зарони за обуку у отвореној води

Цертифицатион

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истакнуте дестинације које су идеалне за техничко роњење

Испробајте низ стилова роњења, побољшајте своје вештине и стекните искуство које вам је потребно за истраживање најбољих светских локација за роњење. Без обзира на вашу страст роњења, имамо ССИ програм напредне обуке за вас. Набавите ССИ Специалти сертификате да бисте постали безбедан и удобан ронилац.

Хрватска

Историјски богата држава југоисточне Европе, која граничи са Јадранским морем, Хрватску називају „земљом хиљаду острва“.

Сазнајте више

Portugal

Роњење у Португалу не само да нуди путницима јединствену мешавину подводних услова и пејзажа, већ ће вас заокупити и изнад воде.

Сазнајте више

Zelenortska ostrvka

Само неколико сати лета из Европе чека вас ронилачка авантура са Зеленортских острва.

Сазнајте више

Maldivi

Острвска држава која се налази на југозападној обали Индије у Индијском океану, Малдиви се састоје од 26 различитих гребена у облику прстена који се називају атоли.

Сазнајте више

Egipat

Арапска Република Египат је држава која се налази у североисточном углу Африке на Средоземном мору на северу и Црвеном мору на истоку.

Сазнајте више

Bali

Смештен на само осам степени од екватора, у Јаванском мору, Бали се налази између острва Ломбок и Јаве у Индонезији.

Сазнајте више