ССИ Фулл Цаве Дивинг – Постаните врхунски пећински ронилац

ССИ Фулл Цаве Дивинг вас учи сложеним вештинама подводне навигације док научите како да управљате преласком, скоком, трком и размаком унутар пећинског система. Извођење напредних пећинских роњења је техничко колико је потребно и одвешће вас на узбудљиве локације за роњење широм света. Припремите се да зароните у најдубље пећине на свету тако што ћете научити изгубљену линију, изгубљено светло, дељење гаса и процедуре изгубљеног рониоца. Користећи или КСР Сидемоунт, Твинсет или Ребреатхер Тотал Дивинг систем, програм Фулл Цаве Дивинг је ССИ-јев највиши ниво сертификације надземног окружења, пружајући све алате који су вам потребни за истраживање светских подводних пећина.

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Чињенице и стандарди обуке

Број академских сесија

 

8

Количина сесија у базену/ограниченој води

 

1

Количина отворених сесија

 

6

Максимална дубина тренинга

 

100 m / 330 ft

Предложено трајање (х)

 

20

Предуслови за сертификацију

 

Најмање 75 забележених зарона, Најмање 10 зарона у пећину, Сертификат за роњење у пећинама

SSI стандарди
Jezici
english
English
greek
ελληνικά
italian
Italiano
korean
한국어
russian
Русский
spanish
Español

Све алате да истражују

Ево предности које можете очекивати од похађања овог програма обуке:

Направите више навигацију одлуке-скоковима, празнине, и чајеви

Унапредити своје знање о раду са Спелеороњење ванредним ситуацијама, као што су изгубљене линије или изгубљену рониоца

Узмите Цаве Дивинг дубље и додати декомпресију; пуна пећина ронилац је потпуно заокружен истраживач

Наставите са обуком проширеног домета

ССИ Ектендед Ранге нуди специфичне материјале за обуку са узбудљивим, најсавременијим приручницима које су развили професионалци у индустрији са деценијама техничког роњења. Наставите са обуком техничког роњења уз један од многих ССИ-јевих специјалитета проширеног домета. Као и код свих ССИ програма, КСР је дизајниран да одговара вашем распореду. Обука је флексибилна да одговара вашим циљевима и циљевима. Проширите своје техничко знање о роњењу и наставите да истражујете окружења изнад главе помоћу програма Ектендед Ранге Врецк Дивинг и Тецхницал Врецк Дивинг. Научите да спроводите декомпресијске пенетрацијске зароне до 80 метара дубине, користећи КСР Сидемоунт, Твинсет или Ребреатхер Тотал Дивинг систем. Стекните контролу пловности на високом нивоу док учите технике пераја, полагање конопа, правилну употребу светла, плус изгубљену линију, изгубљено светло и процедуре изгубљеног рониоца. Опремите се боље да истражујете мање просторе унутар ових окружења тако што ћете своју опрему носити на страну помоћу програма Ектендед Ранге Сидемоунт.

Више информација

Предуслови за обуку

ССИ почетни програми – Опен Ватер Дивер, Фреедивер или Мермаид захтевају од ученика да заврше процену фитнеса у води пре тренинга на отвореном. Циљ ове евалуације је да се одреди основни ниво удобности који се састоји од:

Свим Ассессмент

Сурвивал Флоат

Технички захтеви

Да би започели обуку, ученици морају да направе МиССИ профил. Ово се може урадити преко ССИ веб локације на ввв.дивесси.цом/регистер или инсталирањем апликације МиССИ.

Једноставно преузмите апликацију за иОС или Андроид, подесите кориснички профил и приступите свету роњења за неколико минута! Апликација МиССИ безбедно чува све на једном месту, онлајн или офлајн – материјале за обуку, дневник и сертификационе картице. Ово укључује рекреативно роњење, проширени домет, роњење на дах и сирена.

Избор центра за обуку и придруживање

Сваки студент мора изабрати ССИ центар за обуку као свог „партнера за обуку“ током процеса регистрације курса. Афилијација обезбеђује персонализовану услугу и висококвалитетно искуство обуке.

Ученици такође могу да промене припадност или да изаберу да се удруже са више центара за обуку у свом корисничком профилу. Када се придружите Центру за обуку на мрежи или путем апликације МиССИ, уговор о политици приватности ће бити обрађен у складу са ГДПР прописима.

Медицински и административни захтеви

Сваки студент или кандидат мора да попуни тражене ССИ обрасце за евиденцију обуке пре него што учествује у било ком програму обуке ССИ. Обрасце за малолетнике мора прегледати и потписати родитељ или старатељ.

Код одговорног рониоца

ССИ код одговорног рониоца - РоњењеССИ код одговорног рониоца - роњење на дахССИ код одговорног рониоца - роњење са продуженим дометом

Медицинска изјава рониоца и упитник или одобрење лекара за роњење (где је потребно)

Обука о преузимању ризика, ослобађању од одговорности и ослобађању од одговорности и држању безопасног споразума (где је потребно / није применљиво у Европској унији)

Записник о завршеном програму специфичан за програм (који инструктор ради пре сертификације)

Трошкови курса обуке

Обука се састоји од различитих компоненти које се наплаћују појединачно или као пакет у зависности од изабраног Центра за обуку. Компоненте су:

Материјали за обуку / Дигитални комплет

Школарина за академике и обуку у води

Зарони за обуку у отвореној води

Цертифицатион

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истакнуте дестинације које су идеалне за техничко роњење

ССИ-јев проширени домет вам омогућава да пређете границе рекреативног роњења. Ова опсежна компилација глобално признатих Тец ронилачких програма ће вас оспособити за декомпресијско роњење, истражите изазовнија окружења и користите нове конфигурације опреме.

Љkotskoj

у летњим месецима можете очекивати да видите ајкуле у Шкотској

Сазнајте више

Meksiko

Роњење у Мексику је искуство светске класе које одузима дах. Ова земља нуди многе авантуре и пејзаж пун природних чуда.

Сазнајте више

Floridi

Сунсхине Стате Флорида нуди многа сјајна и ронилачка места за роњење од тропских острва Флорида Кеис до дубоких олупина брода и кристално чистих извора слатке воде.

Сазнајте више

Italija

Италија је полуострво у јужној Европи, познатог облика чизме које је окружено са три дела Медитерана - нуди разне локације за роњење.

Сазнајте више

Filipinima

Филипини су архипелаг који се састоји од преко 7.000 острва у три главна региона: Лузон, Висајас и Минданао.

Сазнајте више

Šri Lanka

Шри Ланка има топлу и тропску климу и дом је невероватног спектра копнених животиња и морског живота што чини сјајну дестинацију за роњење.

Сазнајте више