Започните ЦЦР Тримик роњење са проширеним дометом већ данас!

ССИ ЦЦР Ектендед Ранге Тримик програм се гради на вештинама и техникама наученим као основни ребреатхер ронилац повећањем дубине, трајања, увођењем декомпресије и додавањем сложенијих вештина. Обука је доступна помоћу рЕво, ЈЈ, АП Инспиратион, Посеидон, Присм 2 или СФ2 ЦЦР ребреатхера. ССИ је развио овај програм специфичан за јединицу да користи тримик као гас за дисање за смањење густине гаса и повећање безбедности рониоца. Ваш ЦЦР сертификат Тримик проширеног домета вас квалификује да изводите декомпресијске зароне до максималне дубине до 45 метара користећи тримик разблаживач. Подигните своје роњење на виши ниво уз узбудљив свет ребреатхера. Започните онлајн већ данас!

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Чињенице и стандарди обуке

Број академских сесија

 

8

Количина сесија у базену/ограниченој води

 

1

Количина отворених сесија

 

6

Максимална дубина тренинга

 

40 m / 130 ft

Предложено трајање (х)

 

40

Предуслови за сертификацију

 

Сертификат за дубоко роњење, Сертификат за роњење са ребреатхером затвореног круга, Нитрок сертификат проширеног домета

Jezici

ЦЦР за техничку Дивер

Ево предности које можете очекивати од похађања овог програма обуке:

Научите основне принципе за декомпресију роњење да ћете носити током вашег дужег домета путовања

Научите да ручно одржава у квару Ребреатхер да безбедно стигне до површине

Роњење до 45 метара користећи Тримик са декомпресије

Идите даље на свој Ребреатхер тренинг

Максимизирајте своје вештине ребреатхера тако што ћете наставити обуку. Научите да изводите декомпресијске роњење и продужите своје роњење. Предузмите следећи корак и постаните ЦЦР Тецхницал Ектендед Ранге или ЦЦР Хипокиц Тримик ронилац. Проширите своју обуку за ребреатхер тако што ћете испробати Марес Хоризон полу-затворени ребреатхер са СЦР Ектендед Ранге програмом. Са нашом палетом програма за ребреатхер нема ограничења за ваше ронилачке амбиције и циљеве.

Више информација

Предуслови за обуку

ССИ почетни програми – Опен Ватер Дивер, Фреедивер или Мермаид захтевају од ученика да заврше процену фитнеса у води пре тренинга на отвореном. Циљ ове евалуације је да се одреди основни ниво удобности који се састоји од:

Свим Ассессмент

Сурвивал Флоат

Технички захтеви

Да би започели обуку, ученици морају да направе МиССИ профил. Ово се може урадити преко ССИ веб локације на ввв.дивесси.цом/регистер или инсталирањем апликације МиССИ.

Једноставно преузмите апликацију за иОС или Андроид, подесите кориснички профил и приступите свету роњења за неколико минута! Апликација МиССИ безбедно чува све на једном месту, онлајн или офлајн – материјале за обуку, дневник и сертификационе картице. Ово укључује рекреативно роњење, проширени домет, роњење на дах и сирена.

Избор центра за обуку и придруживање

Сваки студент мора изабрати ССИ центар за обуку као свог „партнера за обуку“ током процеса регистрације курса. Афилијација обезбеђује персонализовану услугу и висококвалитетно искуство обуке.

Ученици такође могу да промене припадност или да изаберу да се удруже са више центара за обуку у свом корисничком профилу. Када се придружите Центру за обуку на мрежи или путем апликације МиССИ, уговор о политици приватности ће бити обрађен у складу са ГДПР прописима.

Медицински и административни захтеви

Сваки студент или кандидат мора да попуни тражене ССИ обрасце за евиденцију обуке пре него што учествује у било ком програму обуке ССИ. Обрасце за малолетнике мора прегледати и потписати родитељ или старатељ.

Код одговорног рониоца

ССИ код одговорног рониоца - РоњењеССИ код одговорног рониоца - роњење на дахССИ код одговорног рониоца - роњење са продуженим дометом

Медицинска изјава рониоца и упитник или одобрење лекара за роњење (где је потребно)

Обука о преузимању ризика, ослобађању од одговорности и ослобађању од одговорности и држању безопасног споразума (где је потребно / није применљиво у Европској унији)

Записник о завршеном програму специфичан за програм (који инструктор ради пре сертификације)

Трошкови курса обуке

Обука се састоји од различитих компоненти које се наплаћују појединачно или као пакет у зависности од изабраног Центра за обуку. Компоненте су:

Материјали за обуку / Дигитални комплет

Школарина за академике и обуку у води

Зарони за обуку у отвореној води

Цертифицатион

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истакнуте дестинације које су идеалне за техничко роњење

ССИ-јев проширени домет вам омогућава да пређете границе рекреативног роњења. Ова опсежна компилација глобално признатих Тец ронилачких програма ће вас оспособити за декомпресијско роњење, истражите изазовнија окружења и користите нове конфигурације опреме.

Хрватска

Историјски богата држава југоисточне Европе, која граничи са Јадранским морем, Хрватску називају „земљом хиљаду острва“.

Сазнајте више

Portugal

Роњење у Португалу не само да нуди путницима јединствену мешавину подводних услова и пејзажа, већ ће вас заокупити и изнад воде.

Сазнајте више

Zelenortska ostrvka

Само неколико сати лета из Европе чека вас ронилачка авантура са Зеленортских острва.

Сазнајте више

Maldivi

Острвска држава која се налази на југозападној обали Индије у Индијском океану, Малдиви се састоје од 26 различитих гребена у облику прстена који се називају атоли.

Сазнајте више

Egipat

Арапска Република Египат је држава која се налази у североисточном углу Африке на Средоземном мору на северу и Црвеном мору на истоку.

Сазнајте више

Bali

Смештен на само осам степени од екватора, у Јаванском мору, Бали се налази између острва Ломбок и Јаве у Индонезији.

Сазнајте више