Постаните ССИ СЦР Ронилац данас

Придружите се узбудљивом свету ребреатхер роњења! Научите да роните без декомпресије са полу затвореним ребреатхером (СЦР) током курса ССИ СЦР роњења. Овај полузатворени курс роњења са ребреатхером пружа темељан увод у ребреатхере, СЦР технологију, детаље склапања, провере пре роњења, планирање роњења и суочавање са потенцијалним кваровима. ССИ СЦР Дивинг курс је савршен увод у ребреатхер роњење и учи вас како да безбедно роните са Марес Хоризон ребреатхером до максималне дубине од 30 метара. Са овим сертификатом за ребреатхер, можете остати дубље и дуже него што сте икада мислили да је могуће. Постаните добро припремљен, способан и аутономан СЦР ронилац са ССИ већ данас!

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Чињенице и стандарди обуке

Број академских сесија

 

7

Количина сесија у базену/ограниченој води

 

1

Количина отворених сесија

 

4

Максимална дубина тренинга

 

30 m / 100 ft

Предложено трајање (х)

 

24-30

Предуслови за сертификацију

 

Сертификат за дубоко роњење, Енрицхед Аир Нитрок 40 сертификат, Најмање 24 забележена зарона

Jezici
english
English
french
Français
german
Deutsch
italian
Italiano
japanese
日本語
korean
한국어
spanish
Español

Уживајте у тихом свету и приближите се морском животу него икада раније

Ево предности које можете очекивати од похађања овог програма обуке:

Роњење са ребреатхером је олакшано

Продужите своје најниже време

30-метарско роњење без декомпресије

Наставите са обуком за ребреатхер

Да ли сте спремни за даље авантуре са ребреатхером? Надоградите свој сертификат за ребреатхер да бисте постали ССИ СЦР ронилац проширеног домета! Максимално искористите свој Марес Хоризон ребреатхер тако што ћете наставити са тренингом преко границе без декомпресије. Да ли желите да зароните дубље или дуже? Предузмите следећи корак у свом техничком ронилачком путовању и постаните ронилац затвореног круга уз ССИ-јев ЦЦР Дивинг или ЦЦР Ектендед Ранге Тримик ребреатхер ронилачки курс.

Више информација

Предуслови за обуку

ССИ почетни програми – Опен Ватер Дивер, Фреедивер или Мермаид захтевају од ученика да заврше процену фитнеса у води пре тренинга на отвореном. Циљ ове евалуације је да се одреди основни ниво удобности који се састоји од:

Свим Ассессмент

Сурвивал Флоат

Технички захтеви

Да би започели обуку, ученици морају да направе МиССИ профил. Ово се може урадити преко ССИ веб локације на ввв.дивесси.цом/регистер или инсталирањем апликације МиССИ.

Једноставно преузмите апликацију за иОС или Андроид, подесите кориснички профил и приступите свету роњења за неколико минута! Апликација МиССИ безбедно чува све на једном месту, онлајн или офлајн – материјале за обуку, дневник и сертификационе картице. Ово укључује рекреативно роњење, проширени домет, роњење на дах и сирена.

Избор центра за обуку и придруживање

Сваки студент мора изабрати ССИ центар за обуку као свог „партнера за обуку“ током процеса регистрације курса. Афилијација обезбеђује персонализовану услугу и висококвалитетно искуство обуке.

Ученици такође могу да промене припадност или да изаберу да се удруже са више центара за обуку у свом корисничком профилу. Када се придружите Центру за обуку на мрежи или путем апликације МиССИ, уговор о политици приватности ће бити обрађен у складу са ГДПР прописима.

Медицински и административни захтеви

Сваки студент или кандидат мора да попуни тражене ССИ обрасце за евиденцију обуке пре него што учествује у било ком програму обуке ССИ. Обрасце за малолетнике мора прегледати и потписати родитељ или старатељ.

Код одговорног рониоца

ССИ код одговорног рониоца - РоњењеССИ код одговорног рониоца - роњење на дахССИ код одговорног рониоца - роњење са продуженим дометом

Медицинска изјава рониоца и упитник или одобрење лекара за роњење (где је потребно)

Обука о преузимању ризика, ослобађању од одговорности и ослобађању од одговорности и држању безопасног споразума (где је потребно / није применљиво у Европској унији)

Записник о завршеном програму специфичан за програм (који инструктор ради пре сертификације)

Трошкови курса обуке

Обука се састоји од различитих компоненти које се наплаћују појединачно или као пакет у зависности од изабраног Центра за обуку. Компоненте су:

Материјали за обуку / Дигитални комплет

Школарина за академике и обуку у води

Зарони за обуку у отвореној води

Цертифицатион

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истакнуте дестинације које су идеалне за техничко роњење

ССИ-јев проширени домет вам омогућава да пређете границе рекреативног роњења. Ова опсежна компилација глобално признатих Тец ронилачких програма ће вас оспособити за декомпресијско роњење, истражите изазовнија окружења и користите нове конфигурације опреме.

Хрватска

Историјски богата држава југоисточне Европе, која граничи са Јадранским морем, Хрватску називају „земљом хиљаду острва“.

Сазнајте више

Portugal

Роњење у Португалу не само да нуди путницима јединствену мешавину подводних услова и пејзажа, већ ће вас заокупити и изнад воде.

Сазнајте више

Zelenortska ostrvka

Само неколико сати лета из Европе чека вас ронилачка авантура са Зеленортских острва.

Сазнајте више

Maldivi

Острвска држава која се налази на југозападној обали Индије у Индијском океану, Малдиви се састоје од 26 различитих гребена у облику прстена који се називају атоли.

Сазнајте више

Egipat

Арапска Република Египат је држава која се налази у североисточном углу Африке на Средоземном мору на северу и Црвеном мору на истоку.

Сазнајте више

Bali

Смештен на само осам степени од екватора, у Јаванском мору, Бали се налази између острва Ломбок и Јаве у Индонезији.

Сазнајте више