Постаните ССИ Мине Ронилац – Почните онлајн већ данас!

Истражите даље него икада раније и научите како да роните у најзахтевнијим подводним окружењима. Програм ССИ Мине Дивинг подучава трагаче за авантуром исправним процедурама и протоколима за обављање роњења у мине уз један избор навигације. У зависности од ваших сертификата, током тренинга можете користити конфигурацију са бочним монтажом, твинсет или ребреатхер. Специјалност ССИ Мине Дивинг је одличан напредак у обуци у фасцинантан свет рудника. Као сертификовани ронилац, разумећете важност безбедности роњења и роњења са тимом, заједно са употребом добро одржаване, правилно конфигурисане опреме за роњење. Започните своје ронилачко путовање са ССИ Мине Дивинг програмом већ данас!

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Чињенице и стандарди обуке

Број академских сесија

 

8

Количина сесија у базену/ограниченој води

 

1

Количина отворених сесија

 

6

Максимална дубина тренинга

 

40 m / 130 ft

Предложено трајање (х)

 

18

SSI стандарди
Jezici
english
English
greek
ελληνικά
italian
Italiano
korean
한국어
russian
Русский
spanish
Español

Савладајте уметност рударског роњења

Ево предности које можете очекивати од похађања овог програма обуке:

Упознавање са принципима пећинског и рудничког роњења

Изградите тим спреман за будућа истраживања

Развијте свест потребну за безбедно и удобно роњење у руднике

Наставите са обуком проширеног домета и зарадите бесплатно признање

ССИ Ектендед Ранге нуди специфичне материјале за обуку са узбудљивим, најсавременијим приручницима које су развили професионалци у индустрији са деценијама техничког роњења. Наставите са обуком техничког роњења уз један од многих ССИ-јевих специјалитета проширеног домета. Као и код свих ССИ програма, КСР је дизајниран да одговара вашем распореду. Обука је флексибилна да одговара вашим циљевима и циљевима. Ако сте спремни да се придружите редовима најелитнијих рударских ронилаца, постаните ронилац проширеног домета и истражите нека од најизазовнијих окружења на свету. Или, понесите своје вештине око надземног окружења у дубоке олупине са сертификатом Техничко роњење на олупини. Побољшајте своје истраживачке вештине помоћу програма Ектендед Ранге Сидемоунт Дивинг и научите да се правилно опремите за улазак у мање просторе.

Више информација

Предуслови за обуку

ССИ почетни програми – Опен Ватер Дивер, Фреедивер или Мермаид захтевају од ученика да заврше процену фитнеса у води пре тренинга на отвореном. Циљ ове евалуације је да се одреди основни ниво удобности који се састоји од:

Свим Ассессмент

Сурвивал Флоат

Технички захтеви

Да би започели обуку, ученици морају да направе МиССИ профил. Ово се може урадити преко ССИ веб локације на ввв.дивесси.цом/регистер или инсталирањем апликације МиССИ.

Једноставно преузмите апликацију за иОС или Андроид, подесите кориснички профил и приступите свету роњења за неколико минута! Апликација МиССИ безбедно чува све на једном месту, онлајн или офлајн – материјале за обуку, дневник и сертификационе картице. Ово укључује рекреативно роњење, проширени домет, роњење на дах и сирена.

Избор центра за обуку и придруживање

Сваки студент мора изабрати ССИ центар за обуку као свог „партнера за обуку“ током процеса регистрације курса. Афилијација обезбеђује персонализовану услугу и висококвалитетно искуство обуке.

Ученици такође могу да промене припадност или да изаберу да се удруже са више центара за обуку у свом корисничком профилу. Када се придружите Центру за обуку на мрежи или путем апликације МиССИ, уговор о политици приватности ће бити обрађен у складу са ГДПР прописима.

Медицински и административни захтеви

Сваки студент или кандидат мора да попуни тражене ССИ обрасце за евиденцију обуке пре него што учествује у било ком програму обуке ССИ. Обрасце за малолетнике мора прегледати и потписати родитељ или старатељ.

Код одговорног рониоца

ССИ код одговорног рониоца - РоњењеССИ код одговорног рониоца - роњење на дахССИ код одговорног рониоца - роњење са продуженим дометом

Медицинска изјава рониоца и упитник или одобрење лекара за роњење (где је потребно)

Обука о преузимању ризика, ослобађању од одговорности и ослобађању од одговорности и држању безопасног споразума (где је потребно / није применљиво у Европској унији)

Записник о завршеном програму специфичан за програм (који инструктор ради пре сертификације)

Трошкови курса обуке

Обука се састоји од различитих компоненти које се наплаћују појединачно или као пакет у зависности од изабраног Центра за обуку. Компоненте су:

Материјали за обуку / Дигитални комплет

Школарина за академике и обуку у води

Зарони за обуку у отвореној води

Цертифицатион

Истакнуте дестинације које су идеалне за техничко роњење

ССИ-јев проширени домет вам омогућава да пређете границе рекреативног роњења. Ова опсежна компилација глобално признатих Тец ронилачких програма ће вас оспособити за декомпресијско роњење, истражите изазовнија окружења и користите нове конфигурације опреме.

у летњим месецима можете очекивати да видите ајкуле у Шкотској

Сазнајте више

Роњење у Мексику је искуство светске класе које одузима дах. Ова земља нуди многе авантуре и пејзаж пун природних чуда.

Сазнајте више

Сунсхине Стате Флорида нуди многа сјајна и ронилачка места за роњење од тропских острва Флорида Кеис до дубоких олупина брода и кристално чистих извора слатке воде.

Сазнајте више

Италија је полуострво у јужној Европи, познатог облика чизме које је окружено са три дела Медитерана - нуди разне локације за роњење.

Сазнајте више

Филипини су архипелаг који се састоји од преко 7.000 острва у три главна региона: Лузон, Висајас и Минданао.

Сазнајте више

Шри Ланка има топлу и тропску климу и дом је невероватног спектра копнених животиња и морског живота што чини сјајну дестинацију за роњење.

Сазнајте више

Савезне Државе Микронезије

Рониоци и рониоци из целог света долазе сваке године да посете ова живописна острва, Микронезија.

Сазнајте више

Последња дивља граница, Канада, има добро чувану тајну: спектакуларно роњење које се овде може обавити.

Сазнајте више

Арапска Република Египат је држава која се налази у североисточном углу Африке на Средоземном мору на северу и Црвеном мору на истоку.

Сазнајте више