Придружите се SSI Цроссовер-у

Ваша капија до јединственог професионалног ронилачког искуства

Да ли сте спремни да кренете на узбудљиво путовање са најбрже растућом агенцијом за обуку роњења широм света? У SSI, посвећени смо добродошлици страственим појединцима попут вас у нашу професионалну породицу.

Откријте беспрекоран процес укрштања и подршку без премца која вас чека! Погледајте наш видео да бисте сазнали више о SSI искуству!

Спремни за замену?

Прелазак ваших сертификата на SSI никада није био лакши. Придружите се SSI професионалној мрежи данас и откључајте свет могућности!

Покрените SSI Цроссовер сада

Изаберите датум преласка

Припремите се за успех тако што ћете изабрати SSI цроссовер догађај у вашој близини. Придружите се колегама професионалцима и уроните у SSI искуство из прве руке.

Беспрекорни процес укрштања

Прелазак ваших сертификата на SSI никада није био лакши. Придружите се SSI професионалној мрежи данас и откључајте свет могућности!

Наш корак по корак SSI цроссовер процес осигурава несметано путовање од почетка до краја.

Корак 1 И Креирајте налог

Придружите се нашој мрежи креирањем бесплатног профила на МиССИ. Затим отпремите потребне документе да бисте започели без проблема.

Корак 2 Започињем ваш тренинг

Приступите дигиталном SSI Цроссовер комплету и зароните у академске науке својим темпом.

Корак 3 Одабирем датум преласка

Припремите се за успех тако што ћете изабрати SSI цроссовер догађај у вашој близини. Придружите се колегама професионалцима и уроните у SSI искуство из прве руке.

Корак 4 Долазим у активни статус

Завршите регистрацију, платите таксу и постаните активни члан нашег глобалног ронилачког тима.

Искусите изврсност и неограничен развој каријере уз SSI

У SSI, изврсност није само циљ – то је наш стандард. Придружите нам се у редефинисању ронилачког искуства и отварању врата бескрајним могућностима за каријеру.

Техничко руководство и програми обуке за квалитет

ССИ-јева снага у иновацијама и техничком вођству омогућава промовисање курсева директно преко МиССИ апликације, помажући инструкторима да стекну више послова обуке од својих ученика. Уроните у свет знања са нашим искусним особљем и посвећеношћу изврсности у образовању ронилаца.

ССИ професионални програми

Локална персонализована подршка

Приступите сталној подршци путем вебинара, промотивних кампања и побољшања производа. Уз вас смо на сваком кораку.

Контакти глобалног сервисног центра

Портал професионалних услуга

Уживајте 24/7 у приступу персонализованим материјалима за обуку на више језика. Реците збогом додатним трошковима за ажурирања – покривамо вас.

Могућности за посао широм света

Истражите могућности у огромној глобалној мрежи ССИ. SSI нуди више опција за придруживање Центру, омогућавајући инструкторима да слободно раде и уживају у флексибилном начину живота. Наша база података о пословима нуди безброј каријерних путева који одговарају вашим тежњама.

ССИ база података о пословима

Дигитални материјали & ампер; МиССИ Апп

Одмах приступите материјалима за обуку, сертификационим картицама и дигиталним дневникима. Са технологијом КР кодова коју покреће МиДивеГуиде, зароните на хиљаде сајтова широм света.

МиССИ Апп

Свеобухватно SSI чланство

Искористите свеобухватне накнаде за обнову, аутоматски повраћај новца у Про Ревардс-у и више погодности на вишим професионалним нивоима.

Про Ревардс