Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Lom Šífr - Svobodné Heřmanice

Каменолом Шифр се налази на периферији малог чешког села Свободне Херманице и удаљен је око 140 км од Жилине, у близини чешког града Опаве. Овај каменолом шкриљаца дугачак је око 500 метара, широк 30-70 метара, ау овом релативно малом каменолому наћи ћете дубине до 36 метара. Имајте на уму да се каменолом налази на надморској висини од 450 м.

Сазнајте више

Lom Leštinka

Лештинка је један од најпопуларнијих каменолома за рониоце у Чешкој. Пун је атракција за рониоце, укључујући кесон, потопљени музеј и друге тривијалности. У каменолому постоји неколико ронилачких центара који обезбеђују пуњење боца, изнајмљивање, освежење и смештај за рониоце и нерониоце.

Сазнајте више

Lom Srní

Првобитно каменолом гранита, рударство је престало касних 1960-их. Просечна видљивост је око три метра. На локацији се налази ронилачка база у којој су доступни смештај, флаширање и освежење.

Сазнајте више

Kamionka Piast Parking 2

Каменолом лапора је најбољи резервоар за роњење у Ополеу. Има 2 спуштања до воде са лаким приступом. Уђите са паркинга 2 где можете продрети мало дубље и места су занимљивија. Ово подручје је намењено искусним рониоцима или уз доброг водича.

Сазнајте више

Kamionka Piast Parking 1

Каменолом лапора, то је најбоље подручје за роњење у Ополеу. Има 2 спуштања у воду са добрим приступом. Паркинг бр.1 је најпопуларнији улаз у воду, омогућава вам да продрете у плићи део резервоара.

Сазнајте више

Lom Borek

Дивно место за роњење, али и прелепо природно место. Видео снимци на иоутубе - Радек Хоуфек. Можете напунити ваздух-нитрокс у Голчова Јеников и ваздух у каменолому.

Сазнајте више

Guláška / Hlboké jazero

Шљунковито језеро „Гулашка“ (Хлбоке јазеро, Чиерноводске јазеро) за многе словачке рониоце везује се за почетак ронилачке ере. Захваљујући својој необично доброј видљивости и разноврсном животу, овај локалитет је својеврсна Алма матер словачких ронилаца.

Сазнајте више

Via Sport Diving Marina - Koparki

Ова добро позната и још увек у развоју пољска локација налази се у близини аутопута А4 између Катовица и Кракова у близини Јаворжна - Шчакова. Лежи на месту некадашњег каменолома доломита, који је међу мештанима још познат као „Гродек“.

Сазнајте више

Balaton Trzebinia - Baza Nurkowa

Каменолом који се налази у центру Трзебиније. Лети у лагуни ради јавно купалиште. Пре роњења, морате добити дозволу од градоначелника Трзебиније.

Сазнајте више

Cierna Voda - Feketenyek

Ово све популарније ронилачко место налази се у округу Галанта, између села Велке Улани - Нове Осади и Чиерна Вода. Део је лепог простора за спорт и релаксацију АКУАРЕА. Налази се у близини некадашњег багеришта, познатог међу мештанима као „Сзигет“ (острво) или „Черна Вода“.

Сазнајте више