Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Lom Výkleky

Kamenolom - veličina 100m x 340m, 28000m2, Maksimalna dubina 9m. Videti - Kajson iz kade, olupina Škode 1203, bicikl, karavan, autobuska stanica i spomenik na kraju konopca

Сазнајте више

Kamionka Piast Parking 1

Каменолом лапора, то је најбоље подручје за роњење у Ополеу. Има 2 спуштања у воду са добрим приступом. Паркинг бр.1 је најпопуларнији улаз у воду, омогућава вам да продрете у плићи део резервоара.

Сазнајте више

Kamionka Piast Parking 2

Каменолом лапора је најбољи резервоар за роњење у Ополеу. Има 2 спуштања до воде са лаким приступом. Уђите са паркинга 2 где можете продрети мало дубље и места су занимљивија. Ово подручје је намењено искусним рониоцима или уз доброг водича.

Сазнајте више

Lom Leštinka

Лештинка је један од најпопуларнијих каменолома за рониоце у Чешкој. Пун је атракција за рониоце, укључујући кесон, потопљени музеј и друге тривијалности. У каменолому постоји неколико ронилачких центара који обезбеђују пуњење боца, изнајмљивање, освежење и смештај за рониоце и нерониоце.

Сазнајте више

Via Sport Diving Marina - Koparki

Ова добро позната и још увек у развоју пољска локација налази се у близини аутопута А4 између Катовица и Кракова у близини Јаворжна - Шчакова. Лежи на месту некадашњег каменолома доломита, који је међу мештанима још познат као „Гродек“.

Сазнајте више

Lom Srní

Првобитно каменолом гранита, рударство је престало касних 1960-их. Просечна видљивост је око три метра. На локацији се налази ронилачка база у којој су доступни смештај, флаширање и освежење.

Сазнајте више

Balaton Trzebinia - Baza Nurkowa

Каменолом који се налази у центру Трзебиније. Лети у лагуни ради јавно купалиште. Пре роњења, морате добити дозволу од градоначелника Трзебиније.

Сазнајте више

Lom Borek

Дивно место за роњење, али и прелепо природно место. Видео снимци на иоутубе - Радек Хоуфек. Можете напунити ваздух-нитрокс у Голчова Јеников и ваздух у каменолому.

Сазнајте више

Zimnik Kamieniołom

Каменолом се налази на приватном имању са улазом са улице из ронилачке радње. Нема много места за паркирање поред стена. Често ћете можда морати да паркирате најмање две зграде даље.

Сазнајте више

Zakrzówek

Подручје се налази у центру Кракова са веома добрим излазом. Обратите пажњу на забрану уласка у сам пејзажни парк, често можете добити казну.

Сазнајте више