Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Via Sport Diving Marina - Koparki

Ова добро позната и још увек у развоју пољска локација налази се у близини аутопута А4 између Катовица и Кракова у близини Јаворжна - Шчакова. Лежи на месту некадашњег каменолома доломита, који је међу мештанима још познат као „Гродек“.

Сазнајте више

Zakrzówek

Подручје се налази у центру Кракова са веома добрим излазом. Обратите пажњу на забрану уласка у сам пејзажни парк, често можете добити казну.

Сазнајте више

Jezioro Bagry

Занимљиво место за роњење. Иако није дубока, захтева савршену пловност, јер је прилично лако покупити седимент са дна и тако радикално смањити видљивост.

Сазнајте више

Riviera Radłowska - Radłów

Веома занимљиво ронилачко место, остатак некадашње ископине из које се вадио песак. Улаз са плаже се благо спушта до дубине од 12 м. Најдубља тачка је 18 м.

Сазнајте више

Kamionka Piast Parking 2

Каменолом лапора је најбољи резервоар за роњење у Ополеу. Има 2 спуштања до воде са лаким приступом. Уђите са паркинга 2 где можете продрети мало дубље и места су занимљивија. Ово подручје је намењено искусним рониоцима или уз доброг водича.

Сазнајте више

Kamionka Piast Parking 1

Каменолом лапора, то је најбоље подручје за роњење у Ополеу. Има 2 спуштања у воду са добрим приступом. Паркинг бр.1 је најпопуларнији улаз у воду, омогућава вам да продрете у плићи део резервоара.

Сазнајте више

Lom Šífr - Svobodné Heřmanice

Каменолом Шифр се налази на периферији малог чешког села Свободне Херманице и удаљен је око 140 км од Жилине, у близини чешког града Опаве. Овај каменолом шкриљаца дугачак је око 500 метара, широк 30-70 метара, ау овом релативно малом каменолому наћи ћете дубине до 36 метара. Имајте на уму да се каменолом налази на надморској висини од 450 м.

Сазнајте више

Lom Výkleky

Kamenolom - veličina 100m x 340m, 28000m2, Maksimalna dubina 9m. Videti - Kajson iz kade, olupina Škode 1203, bicikl, karavan, autobuska stanica i spomenik na kraju konopca

Сазнајте више

Jezioro Tarnobrzeskie

Шармантно ронилачко место за све нивое сертификације. У воду потонуле разне врсте објеката, платформе за обуку, кесони, кабине.

Сазнајте више

DeepSpot

ДеепСпот, Индоор објекат отворен у новембру 2020. регистрован је и потврђен у Светском Гинисовом рекорду. Ово изузетно место препуно је подводних атракција: 4 нивоа пећина, права олупина на 18м и наравно цев која се спушта до 45,4м дубине.

Сазнајте више