Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Kamionka Piast Parking 2

Каменолом лапора је најбољи резервоар за роњење у Ополеу. Има 2 спуштања до воде са лаким приступом. Уђите са паркинга 2 где можете продрети мало дубље и места су занимљивија. Ово подручје је намењено искусним рониоцима или уз доброг водича.

Сазнајте више

Lom Šífr - Svobodné Heřmanice

Каменолом Шифр се налази на периферији малог чешког села Свободне Херманице и удаљен је око 140 км од Жилине, у близини чешког града Опаве. Овај каменолом шкриљаца дугачак је око 500 метара, широк 30-70 метара, ау овом релативно малом каменолому наћи ћете дубине до 36 метара. Имајте на уму да се каменолом налази на надморској висини од 450 м.

Сазнајте више

Via Sport Diving Marina - Koparki

Ова добро позната и још увек у развоју пољска локација налази се у близини аутопута А4 између Катовица и Кракова у близини Јаворжна - Шчакова. Лежи на месту некадашњег каменолома доломита, који је међу мештанима још познат као „Гродек“.

Сазнајте више

Balaton Trzebinia - Baza Nurkowa

Каменолом који се налази у центру Трзебиније. Лети у лагуни ради јавно купалиште. Пре роњења, морате добити дозволу од градоначелника Трзебиније.

Сазнајте више

Zimnik Kamieniołom

Каменолом се налази на приватном имању са улазом са улице из ронилачке радње. Нема много места за паркирање поред стена. Често ћете можда морати да паркирате најмање две зграде даље.

Сазнајте више

Lom Výkleky

Kamenolom - veličina 100m x 340m, 28000m2, Maksimalna dubina 9m. Videti - Kajson iz kade, olupina Škode 1203, bicikl, karavan, autobuska stanica i spomenik na kraju konopca

Сазнајте више

Zakrzówek

Подручје се налази у центру Кракова са веома добрим излазом. Обратите пажњу на забрану уласка у сам пејзажни парк, често можете добити казну.

Сазнајте више

Jezioro Bagry

Занимљиво место за роњење. Иако није дубока, захтева савршену пловност, јер је прилично лако покупити седимент са дна и тако радикално смањити видљивост.

Сазнајте више

Lom Leštinka

Лештинка је један од најпопуларнијих каменолома за рониоце у Чешкој. Пун је атракција за рониоце, укључујући кесон, потопљени музеј и друге тривијалности. У каменолому постоји неколико ронилачких центара који обезбеђују пуњење боца, изнајмљивање, освежење и смештај за рониоце и нерониоце.

Сазнајте више

Rumchalpa

Бивши каменолом. Каменолом је пун разних врста рибе, наћи ћете потопљени аутобус и разне платформе за обуку. Каменолом има одличне могућности за роњење, укључујући собу за пуњење, собу за изнајмљивање, заједничку собу и простор за пресвлачење и сауну.

Сазнајте више