Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Lom Leštinka

Лештинка је један од најпопуларнијих каменолома за рониоце у Чешкој. Пун је атракција за рониоце, укључујући кесон, потопљени музеј и друге тривијалности. У каменолому постоји неколико ронилачких центара који обезбеђују пуњење боца, изнајмљивање, освежење и смештај за рониоце и нерониоце.

Сазнајте више

Lom Borek

Дивно место за роњење, али и прелепо природно место. Видео снимци на иоутубе - Радек Хоуфек. Можете напунити ваздух-нитрокс у Голчова Јеников и ваздух у каменолому.

Сазнајте више

Rumchalpa

Бивши каменолом. Каменолом је пун разних врста рибе, наћи ћете потопљени аутобус и разне платформе за обуку. Каменолом има одличне могућности за роњење, укључујући собу за пуњење, собу за изнајмљивање, заједничку собу и простор за пресвлачење и сауну.

Сазнајте више

Žernovka - lom

Мали каменолом у близини Прага. На лицу места нема особља ни ронилачких објеката, све ради на поверењу. Постоји простор за постављање ваше опреме и степеница право у воду. Улаз је степениште у дубоку воду, тако да није погодан за потпуне почетнике.

Сазнајте више

Potápěčská jáma Divers

Базен за обуку се налази у Акуапалаце Прагуе Честлице. Дубока је 8 метара, за обуку и вежбање постоји плитки део дубине 1,5 метара и метални плато на дубини од 4 метра.

Сазнајте више

Lom Bořená Hora SSI POTYA

Каменолом Борена Хора - ССИ Диве Центер. То је потопљени каменолом са максималном дубином од 22м, просечном дубином од око 17м. Главна атракција каменолома је олупина хеликоптера МИ8.

Сазнајте више

Přehrada Slapy - Náplavka

Lokacija na brani Slapy - Vltava. oko 35 km od Praga. Ronjenje je moguće direktno sa kraja puta - parkiranje pored vode. Idealan ulazak u vodu je iza kapije na lansiranju čamca - ulaz samo van radnog vremena! Temperatura: Zima 0°–4°C, Leto 24°–16°C, Vidljivost 1-10m.

Сазнајте више

Přehrada Slapy - Přístaviště u hráze

Maksimalna dubina je 56 metara, temperatura varira tokom cele godine između 3-12°C. Na dubini od 43m nalazi se trag, na kome je olupina pontona. U pravcu protiv struje (vreme plivanja oko 15 min) nalazi se olupina čamca na dubini od 25 metara, to je verovatno najveća olupina na Slapyju.

Сазнајте више

Přehrada Slapy - Borákův mlýn

Ostaci poplavljenog mlina, vidi se drveni mlinski točak, ostaci zidova i zid oko prethodnog rečnog korita. Entrace je najbolji brodom, ili možete plivati sa suprotne obale. Navigacija je prilično teška - kompas je obavezan. Maksimalna dubina je 35m, temperatura 4-18 C.

Сазнајте више

Přehrada Slapy - Cholín továrna

Na dubini od 20 do 25 m postoje ostaci elektrane i stara kožara. 5 m visoki zid započinje nekoliko metara iznad elektrane i završava se oko 100m. Od prethodnog powerplanta ima 5m visokih zidova, koji su netaknuti, što označava plan objekta, oko prethodnog rečnog korita. Max. dubina je 25m

Сазнајте више