Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Windsock (36)

Смештен прекопута аеродрома, Виндсоцк је одлично роњење са обале са лаком улазом, одлично за све нивое ронилаца. Плитку, пешчану висораван прати здрава гребенска структура пуна морског живота.

Сазнајте више

Bachelor Beach (38)

Још једно сјајно роњење у Бонаиреу, посебно лепо за фотографе због чисте разноликости морског живота који се овде налази. Под водом ће вас прво дочекати пешчана висораван, а гребен почиње мало даље.

Сазнајте више

Belleveu

Ово је кућни гребен истоименог хотела/апартмана. То је широко пешчано подручје пре него што зид заиста почне. Ако нисте гост, можете доћи само бродом.

Сазнајте више

18th Palm

За разлику од многих локација за роњење на обали на острву Бонаире које имају улазне тачке од тврдог кречњака, 18 Палм је лак приступ пешчаној плажи и два слатководна туша за испирање ваше опреме на крају роњења.

Сазнајте више

Sebastian Reef

Ovo mesto se nalazi pored sličnog restorana. Greben se nagiba nežno pre nego što zid stvarno počne. Ostavi opremu na vodi, parkiraj auto i započni ronjenje!

Сазнајте више

Sara’s Smile

Sarin osmeh je kućni greben apartmana Belmar Private Oceanfront, pa ako ronite sa obale potrebna vam je dozvola. Lep greben i posle ronjenja sigurno ćete izaći sa "osmehom".

Сазнајте више

Chez Hines (39)

Ово место почиње плитким гребеном, погодним за почетнике или роњење. За искусније рониоце, на око 37 метара почиње 2. гребен.

Сазнајте више

Calabas Reef

Гребен Калабас је кућни гребен популарног Диви Фламинго Беацх Ресорта и налази се тачно испред њега. Здрав систем гребена са пуно корњача, шкарпина, па чак и морског коњића или два.

Сазнајте више

Delphins Reef

Ово је кућни гребен истоименог летовалишта овде на Бонаиреу. То је прелепа пешчана висораван пре почетка зида на 15м. Веома лепи објекти за рониоце.

Сазнајте више

Lighthouse Point (40)

Гребен је овде између 15 и 30 метара. Плиће и дубље наћи ћете углавном песак. Ово место је мало тешко доступно са обале, али је добро чамцем.

Сазнајте више