Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Corporal Meiss (37)

Mesto ronjenja je dobilo ime po kaplaru Robertu V. Meissu. To je tipično mesto za ronjenje kao što Bonaire ima mnogo. To je takođe popularna plaža! Zato kombinujte ronjenje sa suncem, morem, plažom, gnjuranjem i dobrim BBQ-om.

Сазнајте више

Bachelor Beach (38)

Још једно сјајно роњење у Бонаиреу, посебно лепо за фотографе због чисте разноликости морског живота који се овде налази. Под водом ће вас прво дочекати пешчана висораван, а гребен почиње мало даље.

Сазнајте више

18th Palm

За разлику од многих локација за роњење на обали на острву Бонаире које имају улазне тачке од тврдог кречњака, 18 Палм је лак приступ пешчаној плажи и два слатководна туша за испирање ваше опреме на крају роњења.

Сазнајте више

Calabas Reef

Гребен Калабас је кућни гребен популарног Диви Фламинго Беацх Ресорта и налази се тачно испред њега. Здрав систем гребена са пуно корњача, шкарпина, па чак и морског коњића или два.

Сазнајте више

Sara’s Smile

Sarin osmeh je kućni greben apartmana Belmar Private Oceanfront, pa ako ronite sa obale potrebna vam je dozvola. Lep greben i posle ronjenja sigurno ćete izaći sa "osmehom".

Сазнајте више

Keepsake (F)

Keepsake je lep ronilački sajt na Klein Bonaire koji je pogodan za svakog ronioca. Ima peščano dno sa brdima i jarugama. Ima prelepo otpuštanje od 12 metara.

Сазнајте више

Bonaventura (G)

Ово место почиње помало досадно, али када пад почне, надокнађује све. Постоје бројне терасе на различитим дубинама, свака са различитом врстом живота.

Сазнајте више

Yellow Submarine

Уђите поред пристаништа у жутој подморници и идите право до гребена. Врх гребена је око 6 метара, дно око 30 метара. Пазите на саобраћај бродова.

Сазнајте више

The Lake (42)

'Језеро' је заправо место за роњење до океана до које се може доћи са обале и састоји се од прелепог двоструког гребена. Први гребен је плићи од другог и одвојени су дугачком пешчаном траком.

Сазнајте више

Something Special (32)

Ова локација за роњење оправдава своје име: Нешто посебно јер је управо то. Невероватна количина биодиверзитета назива овај гребен домом; испуњена је невероватном мешавином тврдих и меких корала. Пешчане области имају одбачени шут који делује као фантастичан вештачки гребен.

Сазнајте више