Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

18th Palm

За разлику од многих локација за роњење на обали на острву Бонаире које имају улазне тачке од тврдог кречњака, 18 Палм је лак приступ пешчаној плажи и два слатководна туша за испирање ваше опреме на крају роњења.

Сазнајте више

Windsock (36)

Смештен прекопута аеродрома, Виндсоцк је одлично роњење са обале са лаком улазом, одлично за све нивое ронилаца. Плитку, пешчану висораван прати здрава гребенска структура пуна морског живота.

Сазнајте више

Yellow Submarine

Уђите поред пристаништа у жутој подморници и идите право до гребена. Врх гребена је око 6 метара, дно око 30 метара. Пазите на саобраћај бродова.

Сазнајте више

Corporal Meiss (37)

Mesto ronjenja je dobilo ime po kaplaru Robertu V. Meissu. To je tipično mesto za ronjenje kao što Bonaire ima mnogo. To je takođe popularna plaža! Zato kombinujte ronjenje sa suncem, morem, plažom, gnjuranjem i dobrim BBQ-om.

Сазнајте више

Something Special (32)

Ова локација за роњење оправдава своје име: Нешто посебно јер је управо то. Невероватна количина биодиверзитета назива овај гребен домом; испуњена је невероватном мешавином тврдих и меких корала. Пешчане области имају одбачени шут који делује као фантастичан вештачки гребен.

Сазнајте више

Keepsake (F)

Keepsake je lep ronilački sajt na Klein Bonaire koji je pogodan za svakog ronioca. Ima peščano dno sa brdima i jarugama. Ima prelepo otpuštanje od 12 metara.

Сазнајте више

Bachelor Beach (38)

Још једно сјајно роњење у Бонаиреу, посебно лепо за фотографе због чисте разноликости морског живота који се овде налази. Под водом ће вас прво дочекати пешчана висораван, а гребен почиње мало даље.

Сазнајте више

Front Porche

Фронт Порцхе је место за роњење доступно на обали које није добро познато по свом изванредном гребену, али по остацима. Локалитет је препун челичних цеви, делова олупине и старе машинерије. Ова занимљива мешавина вештачког гребена привлачи широк спектар морског живота.

Сазнајте више

Bari’s Reef (31)

Мали мол пролази дуж северног дела овог ронилачког места где се крије мноштво риба попут хоботница, ракова, јастога, итд. Лако доступно роњење на обали погодно за све нивое ронилаца.

Сазнајте више

Bonaventura (G)

Ово место почиње помало досадно, али када пад почне, надокнађује све. Постоје бројне терасе на различитим дубинама, свака са различитом врстом живота.

Сазнајте више