Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Belleveu

Ово је кућни гребен истоименог хотела/апартмана. То је широко пешчано подручје пре него што зид заиста почне. Ако нисте гост, можете доћи само бродом.

Сазнајте више

Chez Hines (39)

Ово место почиње плитким гребеном, погодним за почетнике или роњење. За искусније рониоце, на око 37 метара почиње 2. гребен.

Сазнајте више

Delphins Reef

Ово је кућни гребен истоименог летовалишта овде на Бонаиреу. То је прелепа пешчана висораван пре почетка зида на 15м. Веома лепи објекти за рониоце.

Сазнајте више

Bachelor Beach (38)

Још једно сјајно роњење у Бонаиреу, посебно лепо за фотографе због чисте разноликости морског живота који се овде налази. Под водом ће вас прво дочекати пешчана висораван, а гребен почиње мало даље.

Сазнајте више

Lighthouse Point (40)

Гребен је овде између 15 и 30 метара. Плиће и дубље наћи ћете углавном песак. Ово место је мало тешко доступно са обале, али је добро чамцем.

Сазнајте више

Punt Vierkant (41)

Пунт трг је почетак јужне обале Бонаиреа. На овом месту такође почиње прелепи дупли гребен. Зароните преко првог гребена, на дубину од 25 метара до следећег.

Сазнајте више

The Lake (42)

'Језеро' је заправо место за роњење до океана до које се може доћи са обале и састоји се од прелепог двоструког гребена. Први гребен је плићи од другог и одвојени су дугачком пешчаном траком.

Сазнајте више

Corporal Meiss (37)

Mesto ronjenja je dobilo ime po kaplaru Robertu V. Meissu. To je tipično mesto za ronjenje kao što Bonaire ima mnogo. To je takođe popularna plaža! Zato kombinujte ronjenje sa suncem, morem, plažom, gnjuranjem i dobrim BBQ-om.

Сазнајте више

Hilma Hooker (Wreck) (43)

Хилма Хоокер је холандски теретњак од 236 стопа који има дугу и разнолику историју, укључујући употребу као тркач дроге. Потонуо је управо на мору 1984. и сада је најпопуларнији зарон на олупини на Бонаиру.

Сазнајте више

Windsock (36)

Смештен прекопута аеродрома, Виндсоцк је одлично роњење са обале са лаком улазом, одлично за све нивое ронилаца. Плитку, пешчану висораван прати здрава гребенска структура пуна морског живота.

Сазнајте више