Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Shaab Mohamed

Šaab Mohamed sadrži koralni vrt u južnom delu i koralne blokove na zapadnoj strani. Ima još ogromnih blokova koje treba otkriti u severnom delu grebena.

Сазнајте више

Shaab Bohar Soraya

Shaab Bohar Soraya je manji greben od Shaaba Bohar Kebira. Istočna strana je i dalje najbolji deo pun koralnih blokova koji sadrži mnogo mekih korala i tvrdu koralnu baštu.

Сазнајте више

Shaab Said

Shaab Said je prvi greben koji se vidi dok plovite do Fury Shoalsa. Sadrži veoma ogroman severni greben i mali greben. Između oba grebena nalazite lep plitak kanal koji se završava u koralnoj bašti. Peščano dno oko grebena dovodi do otpuštanja sa obe strane, severa i juga.

Сазнајте више

Shaab Bohar Kebir

Shaab Bohar Kebir istoиno i zapadno se nalazi u severnom delu Fury Shoals Reefsa. Obe strane imaju tako neverovatan koralni vrt i mnogo koralnih blokova sa mekim koralima.

Сазнајте више

Habili Coconut

Habili Kokos je odlično mesto za ronjenje i lako ronjenje puno mekih korala i Gorgonije i mnoge ribe i stoni koral su samo 2 vrha ali puni morskog života.

Сазнајте више

Shaab Zabargad

Zabargad Greben je naљ opcionalni za koga ћelimo da lako ronimo. Kratka i laka navigacija za putovanje čak i u vetrovitim danima. Jedan od najboljih tvrdih koralnih vrta i peščani donji plato završavaju se otpuštanjem.

Сазнајте више

Shaab Bango

Shaab Bango i Shaab Camelia su oboje zajedno na jednom putovanju. Severni greben zove Bango i sadrži peščano dno maks. 14 m završava se otpuštanjem na jugu i zapadu grebena. Neverovatna koralna bašta koju nalazite ispod broda.

Сазнајте више

Shaab Ini

Shaab Ini je uvek drugo ronjenje po danu Shaab Claudio da završi vaš ronilački dan sjajnim ronjenjem. Sadrži tvrdu koralsku baštu i peščano dno. Maksimalna dubina za 27 metara. Zapadna strana je puna fantastičnih tvrdih i mekih koralnih blokova i ogromne količine različitih tvrdih korala.

Сазнајте више

Shaab Camelia

Shaab Bango i Shaab Camelia su oboje zajedno na jednom putovanju. Južni greben zove Šaab Kamelija i nalazite ovo mesto puno koralnih blokova i malih pećina. Peščano dno za max. 18m.

Сазнајте више

Siyle Island

Ostrvo Sijl kako ga zovu Ostrvo Maledive ili beli pesak ili ostrvo Hamata. U oblasti zaštite tako lako se stiže do nje u čak i lošem vremenskom stanju i još uvek postoji mogućnost da se presta preko ostrva i uživa u šetnji. Dobar greben i dobri korali i lep zid po prosečnoj dubini od 24 metra.

Сазнајте више