Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Shaab Bohar Kebir

Shaab Bohar Kebir istoиno i zapadno se nalazi u severnom delu Fury Shoals Reefsa. Obe strane imaju tako neverovatan koralni vrt i mnogo koralnih blokova sa mekim koralima.

Сазнајте више

Shaab Mohamed

Šaab Mohamed sadrži koralni vrt u južnom delu i koralne blokove na zapadnoj strani. Ima još ogromnih blokova koje treba otkriti u severnom delu grebena.

Сазнајте више

Habili Sama

Habili Sama ili Habili B. najlepši Habili u Fury Shoalsu pošto ima 2 mala grebena između Grebena postoji najveći anemon grad koji ste ikada mogli da vidite u Fury Shoalsu počinje od 2 metra do dna 17 metara. Soft Coral and Table Coral and Gorgonia and Many Pinnacles

Сазнајте више

Shaab Said

Shaab Said je prvi greben koji se vidi dok plovite do Fury Shoalsa. Sadrži veoma ogroman severni greben i mali greben. Između oba grebena nalazite lep plitak kanal koji se završava u koralnoj bašti. Peščano dno oko grebena dovodi do otpuštanja sa obe strane, severa i juga.

Сазнајте више

Habili Coconut

Habili Kokos je odlično mesto za ronjenje i lako ronjenje puno mekih korala i Gorgonije i mnoge ribe i stoni koral su samo 2 vrha ali puni morskog života.

Сазнајте више

Shaab Bango

Shaab Bango i Shaab Camelia su oboje zajedno na jednom putovanju. Severni greben zove Bango i sadrži peščano dno maks. 14 m završava se otpuštanjem na jugu i zapadu grebena. Neverovatna koralna bašta koju nalazite ispod broda.

Сазнајте више

Shaab Zabargad

Zabargad Greben je naљ opcionalni za koga ћelimo da lako ronimo. Kratka i laka navigacija za putovanje čak i u vetrovitim danima. Jedan od najboljih tvrdih koralnih vrta i peščani donji plato završavaju se otpuštanjem.

Сазнајте више

Shaab Ini

Shaab Ini je uvek drugo ronjenje po danu Shaab Claudio da završi vaš ronilački dan sjajnim ronjenjem. Sadrži tvrdu koralsku baštu i peščano dno. Maksimalna dubina za 27 metara. Zapadna strana je puna fantastičnih tvrdih i mekih koralnih blokova i ogromne količine različitih tvrdih korala.

Сазнајте више

Shaab Camelia

Shaab Bango i Shaab Camelia su oboje zajedno na jednom putovanju. Južni greben zove Šaab Kamelija i nalazite ovo mesto puno koralnih blokova i malih pećina. Peščano dno za max. 18m.

Сазнајте више

Habili Ganna

Habili Gana je jedan od najlepљih habilisa u Fury Shoalsu veoma blizu Shaab Claudio. Mnogi Pinnacles sa tako lepim Hard Coral i Soft koralima i jednim od koralnih vrhova ima rupu koja je puna Soft korala i ima sreжe da uoиi beli vrh.

Сазнајте више