Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Habili Ganna

Habili Gana je jedan od najlepљih habilisa u Fury Shoalsu veoma blizu Shaab Claudio. Mnogi Pinnacles sa tako lepim Hard Coral i Soft koralima i jednim od koralnih vrhova ima rupu koja je puna Soft korala i ima sreжe da uoиi beli vrh.

Сазнајте више

Shaab Bango

Shaab Bango i Shaab Camelia su oboje zajedno na jednom putovanju. Severni greben zove Bango i sadrži peščano dno maks. 14 m završava se otpuštanjem na jugu i zapadu grebena. Neverovatna koralna bašta koju nalazite ispod broda.

Сазнајте више

Shaab Mohamed

Šaab Mohamed sadrži koralni vrt u južnom delu i koralne blokove na zapadnoj strani. Ima još ogromnih blokova koje treba otkriti u severnom delu grebena.

Сазнајте више

Habili Sama

Habili Sama ili Habili B. najlepši Habili u Fury Shoalsu pošto ima 2 mala grebena između Grebena postoji najveći anemon grad koji ste ikada mogli da vidite u Fury Shoalsu počinje od 2 metra do dna 17 metara. Soft Coral and Table Coral and Gorgonia and Many Pinnacles

Сазнајте више

Shaab Bohar Kebir

Shaab Bohar Kebir istoиno i zapadno se nalazi u severnom delu Fury Shoals Reefsa. Obe strane imaju tako neverovatan koralni vrt i mnogo koralnih blokova sa mekim koralima.

Сазнајте више

Shaab Camelia

Shaab Bango i Shaab Camelia su oboje zajedno na jednom putovanju. Južni greben zove Šaab Kamelija i nalazite ovo mesto puno koralnih blokova i malih pećina. Peščano dno za max. 18m.

Сазнајте више

Shaab Bohar Soraya

Shaab Bohar Soraya je manji greben od Shaaba Bohar Kebira. Istočna strana je i dalje najbolji deo pun koralnih blokova koji sadrži mnogo mekih korala i tvrdu koralnu baštu.

Сазнајте више

Habili Coconut

Habili Kokos je odlično mesto za ronjenje i lako ronjenje puno mekih korala i Gorgonije i mnoge ribe i stoni koral su samo 2 vrha ali puni morskog života.

Сазнајте више

Shaab Said

Shaab Said je prvi greben koji se vidi dok plovite do Fury Shoalsa. Sadrži veoma ogroman severni greben i mali greben. Između oba grebena nalazite lep plitak kanal koji se završava u koralnoj bašti. Peščano dno oko grebena dovodi do otpuštanja sa obe strane, severa i juga.

Сазнајте више

Shaab Zabargad

Zabargad Greben je naљ opcionalni za koga ћelimo da lako ronimo. Kratka i laka navigacija za putovanje čak i u vetrovitim danima. Jedan od najboljih tvrdih koralnih vrta i peščani donji plato završavaju se otpuštanjem.

Сазнајте више