Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Looe Key National Marine Sanctuary

Ова формација гребена и жлебова која се налази 8 миља од Рамрод Киса, на Флорида Кису, део је Националног поморског уточишта Флорида Киз. Због свог заштићеног статуса, живот на гребену је овде веома здрав и активан. Одличан за почетнике до професионалне рониоце и рониоце. Максимална дубина 30 фт (10м).

Сазнајте више

Adolphus Busch (Wreck)

Олупина Адолпхус Бусцх очишћена је и намерно потопљена као вештачки гребен 1998. године на обали Доњег острва Флориде. Првобитно назван М/В Лондон, обални теретњак од 210 стопа налази се на отприлике 120 стопа (40 м) са палубом на око 100 стопа (33 м). Струја и видљивост могу варирати.

Сазнајте више

The Horseshoe

Зове се „Потковица“ која се налази на адреси Миле Маркер 35 у Биг Пине Кеи. Био је то стари каменолом чији је корал у земуници коришћен за изградњу прекоморског аутопута. На око 30 стопа/10 м дубоко у средини, налази се амбулантна кола и мали чамац. Рониоци и рониоци користе локацију током лоших услова на мору.

Сазнајте више

Cannonball Cut

6 миља јужно од Ки Веста налази се Цаннонбалл Цут. Ово ронилачко место нема лоптицу за привез, што га чини добрим местом за роњење. Ова локација се састоји од континуираних поља корала. Максимална дубина је 18м/60 стопа. Ова локација је добра за роњење као и лов на лавове.

Сазнајте више

Western Sambo Reef

15 минута јужно од Ки Веста налази се западни Самбо гребен. Овај гребен је један од два еколошка резервата Националног морског резервата Флорида Кеис. Потпуно је заштићен од свих врста риболова. Дубина се креће од 7-40 стопа.

Сазнајте више

Middle Sambo Reef

Ovo je srednje mesto ronjenja grebena koje čini oblast Sambo Greben blizu Ki Vesta na Floridi. Ovi grebeni leže u morskom rezervatu i dom su zdravih korala i mnogo ribe.

Сазнајте више

Eastern Sambo Reef

20 минута директно јужно од Ки Веста налази се западни Самбо гребен. Овај гребен се налази унутар Западног самбо еколошког резервата и потпуно је заштићен од свих врста риболова. Гребен је отприлике девет квадратних миља коралних формација типа оструга и жљебова. Гребен се креће од 10-4 стопе у дубину.

Сазнајте више

The Haystacks

Стагови сена се налазе на подручју гребена познатом као гребен Западног Самбоа и представља одличан, плитак роњење чамцем. Савршено за рониоце и рониоце свих нивоа.

Сазнајте више

State Harbor

Камени зид, стрм пад. Заштићена лука, али и склона масним остацима из чамаца. Погодно за ноћна роњења. Могућ улаз на обалу. Није запажено место за роњење, иако се чини да многи локални становници овде лове јастоге.

Сазнајте више

CFK Lagoon

Лагуна за обуку за Цоллеге оф тхе Флорида Кеис. Потребна дозвола и накнаде за коришћење. Ограничено за коришћење од стране колеџа или локалних ронилачких продавница након прегледа.

Сазнајте више