Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ovo je srednje mesto ronjenja grebena koje čini oblast Sambo Greben blizu Ki Vesta na Floridi. Ovi grebeni leže u morskom rezervatu i dom su zdravih korala i mnogo ribe.

Сазнајте више

Western Sambo Reef

15 минута јужно од Ки Веста налази се западни Самбо гребен. Овај гребен је један од два еколошка резервата Националног морског резервата Флорида Кеис. Потпуно је заштићен од свих врста риболова. Дубина се креће од 7-40 стопа.

Сазнајте више

Cannonball Cut

6 миља јужно од Ки Веста налази се Цаннонбалл Цут. Ово ронилачко место нема лоптицу за привез, што га чини добрим местом за роњење. Ова локација се састоји од континуираних поља корала. Максимална дубина је 18м/60 стопа. Ова локација је добра за роњење као и лов на лавове.

Сазнајте више

The Haystacks

Стагови сена се налазе на подручју гребена познатом као гребен Западног Самбоа и представља одличан, плитак роњење чамцем. Савршено за рониоце и рониоце свих нивоа.

Сазнајте више

Cayman Salvager (Wreck)

Цаиман Салвагер је једно од три ронилачка места Ки Вест-а која су део програма Флорида Кис Врецк Трек, места за риболов и роњење на краткој удаљености од Ки Веста.

Сазнајте више

Markers 32 Reef

6 миља јужно од Ки Веста налази се гребен Маркер 32. Ова локација се налази поред гребена Западног Самбоса. Овај гребен има две кугле за привез. Веома лако место за роњење са коралним формацијама у стилу огранака.

Сазнајте више

State Harbor

Камени зид, стрм пад. Заштићена лука, али и склона масним остацима из чамаца. Погодно за ноћна роњења. Могућ улаз на обалу. Није запажено место за роњење, иако се чини да многи локални становници овде лове јастоге.

Сазнајте више

USS Vandenberg (Wreck)

Ово је једно од најпознатијих ронилачких локација у Ки Весту. Потопљен пре више од 10 година, овај бивши војни брод за праћење ракета варира у дубини од 70 стопа до 100 плус стопа и намењен је само напредним и стручним рониоцима.

Сазнајте више

CFK Lagoon

Лагуна за обуку за Цоллеге оф тхе Флорида Кеис. Потребна дозвола и накнаде за коришћење. Ограничено за коришћење од стране колеџа или локалних ронилачких продавница након прегледа.

Сазнајте више

15 минута јужно од Ки Веста, Флорида налази се гребен од 9 стопа. Овај гребен се налази поред гребена Маркер 32 и налази се у Националном морском резервату Флорида Кеис; међутим, риболов и подводни риболов су дозвољени. Дубина овог гребена креће се од 15'-30'.

Сазнајте више