Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Coral Garden West

Лако, али лепо роњење. У живахном врту углавном тврдих корала са мрљама песка између свих врста морског живота могу се посматрати на овом месту.

Сазнајте више

Barracuda Deep

Вероватно најнапредније роњење око острва. Цео зид је обрастао тврдим и меким коралима, а горгоније достижу приличну величину.

Сазнајте више

Corner

Ово место за роњење на југозападној страни острва Пандан састоји се од стрме падине са повременим великим стенама и кањонима који нуде заклон широком спектру гребенских риба и привлаче грабљивце као што су скуша и тревали. Постоји варијација различитих корала и великих морских лепеза пречника до 2 метра.

Сазнајте више

North Wall

Чисти пад са око 7 - 35 м чини ово занимљивим местом за роњење. Иако се не виђа толико рибе као у другим деловима острва, корали који се надвисују стварају веома посебну атмосферу.

Сазнајте више

House Reef

Дубина 2 – 18м. Идеално за почетнике, курсеве или роњење за загревање. Нема струје никад. Ипак, може се видети широк избор коралних риба. Оближњи 'брлог лавова риба' се састоји од групе корала и стена.

Сазнајте више

Mystic Grounds

U oblasti ispod koralne bašte zapadno nalazi se veliki ljubitelji mora i nekoliko stena sa obiljem koralnih riba. Zbog blatnjave konzistennosti dna vidljivost je maglovita i ovom neobičnom sajtu daje mističan izgled.

Сазнајте више

Coral Garden East

Ово је лако, али лепо роњење. У живахној башти углавном тврдих корала са мрљама песка између, на овом прелепом месту могу се посматрати све врсте морског живота.

Сазнајте више

Napoleon Wall

Na dubljem kraju Neptunove zemlje nalazi se mali zid sa dubinom koja se kreće od 28 do 38 metara, a koji je popularno mesto okupljanja za škole snapera, duginih kovača, a povremeno i napoleona.

Сазнајте више

Neptunes Land

Ово место за роњење је равна висораван која повезује Наполеонов зид и Корални врт на истоку. Као што име каже, могу се наћи Нептунове шоље до знатне величине. Такође се чини да корњаче фаворизују ову локацију.

Сазнајте више

Napoleon Corner

Na kraju Napoleonovog zida stenoviti izliv formira Napoleonov ugao. Izložen je struji ovaj divesit se kreće od 30 do 45 metara i izložen je strujama.

Сазнајте више