Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Coral Garden East

Ово је лако, али лепо роњење. У живахној башти углавном тврдих корала са мрљама песка између, на овом прелепом месту могу се посматрати све врсте морског живота.

Сазнајте више

Neptunes Land

Ово место за роњење је равна висораван која повезује Наполеонов зид и Корални врт на истоку. Као што име каже, могу се наћи Нептунове шоље до знатне величине. Такође се чини да корњаче фаворизују ову локацију.

Сазнајте више

North Wall

Чисти пад са око 7 - 35 м чини ово занимљивим местом за роњење. Иако се не виђа толико рибе као у другим деловима острва, корали који се надвисују стварају веома посебну атмосферу.

Сазнајте више

Mystic Grounds

U oblasti ispod koralne bašte zapadno nalazi se veliki ljubitelji mora i nekoliko stena sa obiljem koralnih riba. Zbog blatnjave konzistennosti dna vidljivost je maglovita i ovom neobičnom sajtu daje mističan izgled.

Сазнајте више

House Reef

Дубина 2 – 18м. Идеално за почетнике, курсеве или роњење за загревање. Нема струје никад. Ипак, може се видети широк избор коралних риба. Оближњи 'брлог лавова риба' се састоји од групе корала и стена.

Сазнајте више

Napoleon Corner

Na kraju Napoleonovog zida stenoviti izliv formira Napoleonov ugao. Izložen je struji ovaj divesit se kreće od 30 do 45 metara i izložen je strujama.

Сазнајте више

Anchor

На подводном брду на дубини од 32 м, потпуно обраслом кораљима, пре најмање 50 година овде је остало огромно сидро. У право време у месецу, струје могу бити прилично јаке.

Сазнајте више

Trevally Rock

Група ободних стена на дубини од око 40 метара која је дом великих јата Тревали. Велики љубитељи горгонија су још једна атракција овог места.

Сазнајте више

Barracuda Deep

Вероватно најнапредније роњење око острва. Цео зид је обрастао тврдим и меким коралима, а горгоније достижу приличну величину.

Сазнајте више

Corner

Ово место за роњење на југозападној страни острва Пандан састоји се од стрме падине са повременим великим стенама и кањонима који нуде заклон широком спектру гребенских риба и привлаче грабљивце као што су скуша и тревали. Постоји варијација различитих корала и великих морских лепеза пречника до 2 метра.

Сазнајте више