Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Canyons

Dubine između 5 - 20 m. Talasna akcija tokom kišne sezone (od jula do oktobra) stvorila je duboke rezove u koralnom grebenu pružajući utočište svim vrstama koralnih riba i stanovnika dna.

Сазнајте више

Barracuda Deep

Вероватно најнапредније роњење око острва. Цео зид је обрастао тврдим и меким коралима, а горгоније достижу приличну величину.

Сазнајте више

Corner

Ово место за роњење на југозападној страни острва Пандан састоји се од стрме падине са повременим великим стенама и кањонима који нуде заклон широком спектру гребенских риба и привлаче грабљивце као што су скуша и тревали. Постоји варијација различитих корала и великих морских лепеза пречника до 2 метра.

Сазнајте више

North Wall

Чисти пад са око 7 - 35 м чини ово занимљивим местом за роњење. Иако се не виђа толико рибе као у другим деловима острва, корали који се надвисују стварају веома посебну атмосферу.

Сазнајте више

House Reef

Дубина 2 – 18м. Идеално за почетнике, курсеве или роњење за загревање. Нема струје никад. Ипак, може се видети широк избор коралних риба. Оближњи 'брлог лавова риба' се састоји од групе корала и стена.

Сазнајте више

Napoleon Wall

Na dubljem kraju Neptunove zemlje nalazi se mali zid sa dubinom koja se kreće od 28 do 38 metara, a koji je popularno mesto okupljanja za škole snapera, duginih kovača, a povremeno i napoleona.

Сазнајте више

Mystic Grounds

U oblasti ispod koralne bašte zapadno nalazi se veliki ljubitelji mora i nekoliko stena sa obiljem koralnih riba. Zbog blatnjave konzistennosti dna vidljivost je maglovita i ovom neobičnom sajtu daje mističan izgled.

Сазнајте више

Neptunes Land

Ово место за роњење је равна висораван која повезује Наполеонов зид и Корални врт на истоку. Као што име каже, могу се наћи Нептунове шоље до знатне величине. Такође се чини да корњаче фаворизују ову локацију.

Сазнајте више

Coral Garden East

Ово је лако, али лепо роњење. У живахној башти углавном тврдих корала са мрљама песка између, на овом прелепом месту могу се посматрати све врсте морског живота.

Сазнајте више

Anchor

На подводном брду на дубини од 32 м, потпуно обраслом кораљима, пре најмање 50 година овде је остало огромно сидро. У право време у месецу, струје могу бити прилично јаке.

Сазнајте више