Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Carall Bernat

Дубина 4-45 метара. Једно од најпосећенијих зарона на Медским острвима због своје разноврсности и количине фауне, почећемо спуштање на сидреној бови која се налази на јужној страни Карала.

Сазнајте више

La Pedrosa / Cala Pedrosa

То је роњење кроз зид унутар широког тунела где можете пронаћи више жутих гологранаца, шкорпиона и полипа. У близини источног излаза из тунела налази се димњак који досеже 8-10 метара дубине. Употреба батеријске лампе је неопходна.

Сазнајте више

Reggio Messina (Wreck)

Ређо Месина је изграђен у Италији 1970. То је трајект дугачак 122 метра. Потонуо је 1991. године да би постао вештачки гребен. Налази се на пешчаном дну на надморској висини од 35 метара, тако да ће бити боље посетити врхунску грађевину. Сада је подељен на 3 дела.

Сазнајте више

Cala Ferriol

Роњење на врхунац или зид (ако се тражи плитка дубина). Врхунац почиње од површине и спушта се на 26 метара. На врху је пећина у којој се могу наћи ракови, голобрани и шкорпиони.

Сазнајте више

Les Vetes

То је роњење на зиду које има велику пећину која има велику ваздушну комору. На његовом улазу, у позадини, налази се велики број стена на којима су заштићене шкорпионе. Максимална дубина је 22 метра.

Сазнајте више

Salt del Pastor

То је зарон који почиње на врхунцу који иде од 5 до 22 метра дубине. На југозападној страни, на дну, можете наћи мало купања. Са стране зида можете пронаћи велики лук где можете пронаћи пераје мурине, шкорпионе и јастоге.

Сазнајте више

Correc Llarg

То је лако роњење које почиње на малој дубини. То је урон који се завршава веома великом пећином у којој се могу наћи ракови и мурине. Роњење има пешчано, каменито дно и велику површину са алгама.

Сазнајте више

Baix de Cols

Баик де Цолс је ронилачко место са зидом и два врха, од којих највећи почиње на површини и спушта се до 20-22 метра. Најмањи почиње на 1-2 метра и спушта се до 18 метара дубине.

Сазнајте више

Cala Viuda

Има неколико пећина и тунела украшених анемонама и црвеним коралима. Унутар пећина можете пронаћи шкорпионе на стеновитом дну. За извођење овог роњења потребна је добра контрола пловности и батеријске лампе.

Сазнајте више

Cova de la Sal

Лако роњење. Може се радити на зиду на малој дубини (6-8 метара), а може се радити и преко ливаде посидоније која је дубока између 12 и 18 метара. Младе грдобине, сипе, хоботнице и гологранчице имају тенденцију да нађу уточиште у њему.

Сазнајте више