Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

То је зарон који почиње на врхунцу који иде од 5 до 22 метра дубине. На југозападној страни, на дну, можете наћи мало купања. Са стране зида можете пронаћи велики лук где можете пронаћи пераје мурине, шкорпионе и јастоге.

Сазнајте више

Ређо Месина је изграђен у Италији 1970. То је трајект дугачак 122 метра. Потонуо је 1991. године да би постао вештачки гребен. Налази се на пешчаном дну на надморској висини од 35 метара, тако да ће бити боље посетити врхунску грађевину. Сада је подељен на 3 дела.

Сазнајте више

То је роњење на зиду које има велику пећину која има велику ваздушну комору. На његовом улазу, у позадини, налази се велики број стена на којима су заштићене шкорпионе. Максимална дубина је 22 метра.

Сазнајте више

То је роњење кроз зид унутар широког тунела где можете пронаћи више жутих гологранаца, шкорпиона и полипа. У близини источног излаза из тунела налази се димњак који досеже 8-10 метара дубине. Употреба батеријске лампе је неопходна.

Сазнајте више

То је лако роњење које почиње на малој дубини. То је урон који се завршава веома великом пећином у којој се могу наћи ракови и мурине. Роњење има пешчано, каменито дно и велику површину са алгама.

Сазнајте више

Баик де Цолс је ронилачко место са зидом и два врха, од којих највећи почиње на површини и спушта се до 20-22 метра. Најмањи почиње на 1-2 метра и спушта се до 18 метара дубине.

Сазнајте више

Има неколико пећина и тунела украшених анемонама и црвеним коралима. Унутар пећина можете пронаћи шкорпионе на стеновитом дну. За извођење овог роњења потребна је добра контрола пловности и батеријске лампе.

Сазнајте више

Лако роњење. Може се радити на зиду на малој дубини (6-8 метара), а може се радити и преко ливаде посидоније која је дубока између 12 и 18 метара. Младе грдобине, сипе, хоботнице и гологранчице имају тенденцију да нађу уточиште у њему.

Сазнајте више

Баик де Цолс је ронилачко место са зидом и два врха, највећи почиње на површини и спушта се до 20-22 метра. Најмањи почиње на 1-2 метра и спушта се до 18 метара дубине.

Сазнајте више

У овом тренутку почиње Парк природе Коста дел Монтгри, Илес Медес и Баик Тер. Лако је роњење са зида. Максимална дубина 20 метара. Дно је састављено од песковитог седимента са нешто стена. Можете пронаћи алге, сунђере и морске звезде. То је препоручено роњење за све нивое.

Сазнајте више