Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

La Pedrosa / Cala Pedrosa

То је роњење кроз зид унутар широког тунела где можете пронаћи више жутих гологранаца, шкорпиона и полипа. У близини источног излаза из тунела налази се димњак који досеже 8-10 метара дубине. Употреба батеријске лампе је неопходна.

Сазнајте више

Cala Ferriol

Роњење на врхунац или зид (ако се тражи плитка дубина). Врхунац почиње од површине и спушта се на 26 метара. На врху је пећина у којој се могу наћи ракови, голобрани и шкорпиони.

Сазнајте више

Les Vetes

То је роњење на зиду које има велику пећину која има велику ваздушну комору. На његовом улазу, у позадини, налази се велики број стена на којима су заштићене шкорпионе. Максимална дубина је 22 метра.

Сазнајте више

Salt del Pastor

То је зарон који почиње на врхунцу који иде од 5 до 22 метра дубине. На југозападној страни, на дну, можете наћи мало купања. Са стране зида можете пронаћи велики лук где можете пронаћи пераје мурине, шкорпионе и јастоге.

Сазнајте више

Correc Llarg

То је лако роњење које почиње на малој дубини. То је урон који се завршава веома великом пећином у којој се могу наћи ракови и мурине. Роњење има пешчано, каменито дно и велику површину са алгама.

Сазнајте више

Baix de Cols

Баик де Цолс је ронилачко место са зидом и два врха, од којих највећи почиње на површини и спушта се до 20-22 метра. Најмањи почиње на 1-2 метра и спушта се до 18 метара дубине.

Сазнајте више

Cova de la Sal

Лако роњење. Може се радити на зиду на малој дубини (6-8 метара), а може се радити и преко ливаде посидоније која је дубока између 12 и 18 метара. Младе грдобине, сипе, хоботнице и гологранчице имају тенденцију да нађу уточиште у њему.

Сазнајте више

Cala Viuda

Има неколико пећина и тунела украшених анемонама и црвеним коралима. Унутар пећина можете пронаћи шкорпионе на стеновитом дну. За извођење овог роњења потребна је добра контрола пловности и батеријске лампе.

Сазнајте више

El Marmoler (Wreck)

Баик де Цолс је ронилачко место са зидом и два врха, највећи почиње на површини и спушта се до 20-22 метра. Најмањи почиње на 1-2 метра и спушта се до 18 метара дубине.

Сазнајте више

Embarcador del Francès

Smešten u Nord of Meda gran, blizu El Guixa i Salpatxota. Lako mesto za ronjenje bez mnogo dubine i gde možete videti različite vrste riba.

Сазнајте више